Widać musi mówić na uczelniach bo na spotkanie to nikt by nie przyszedł go słuchać, a tak ma zapewnioną frekwencję.
Wałęsa za wykład bierze 40 tys. złotych podobnie jak Kwaśniewski. No a ile zainkasował za te bajki z MCHU I PAPROCI Komorowski? Gdyby był szoguna ten wykład miałby dużo większe i na dodatek autentyczne zainteresowanie. Memy na http://sklave.manifo.com/foto-szopka-2
Ponawiam prośbę do tego portalu bo jedna z wczoraj zniknęła "w dziwnych okolicznościach" Chyba że Komoruski zajumał. Ujawnijcie liczbę ludzi którzy przyszli na spotkanie a nie byli to działacze PO i KOD-u !!!!!
Wojciech Sumliński, autor książki „Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego”, w której opisuje domniemane powiązania byłego prezydenta z WSI, niemal 30 razy skopiował w niej klasyków kryminału i sensacji – Alistaira MacLeana i Raymonda Chandlera. Zarzucanie mu plagiatu uważa za część nagonki na swoją osobę. - - - - - W wywiadach pytany o książkę o Komorowskim Sumliński przekonuje: – Piszę prawdę, każde zdanie w mojej książce jest prawdą, nie mogę sobie pozwolić na pisanie nieprawdy, bo poległbym, zniszczono by mnie w okamgnieniu. (…) To książka, którą pisałem najuczciwiej i najszczerzej jak tylko mogłem.-------Od czasu zatrzymania Sumliński jest bohaterem prawicy. Na fali tamtego wydarzenia zaangażował się w promocję własnej twórczości i od lat krąży po klubach „Gazety Polskiej” z prelekcjami, w których tłumaczy słuchaczom prawdziwą naturę WSI i afer, które opisuje. Tuż przed wyborami prezydenckimi uaktywnił się jako autor książki o rzekomych powiązaniach Bronisława Komorowskiego z WSI „Niebezpieczne związki Bronisława Komorowskiego”. Tak jak kilka innych przed nią, tak i ta książka Sumlińskiego jest na prawicy pozycją obowiązkową. Po jej publikacji wiosną 2015 r. do Prokuratury Generalnej wpłynęło kilka wniosków o ściganie Komorowskiego – do każdego dołączony był egzemplarz „Niebezpiecznych związków...”.
Pełny tekst - http://www.newsweek.pl/polska/ksiazka-wojciecha-sumlinskiego-o-komorowskim-to-plagiat-chandlera-i-macleana,artykuly,376871,1.html
Teraz są takie czasy jak za komuny , leżeć nic nie robić , brać kasę za leżenie, władza może kraść nawet sprzedawać się, byle nam dawała za leżenie i w tym nie przeszkadzała wtedy ją popieramy !
~,, bul" (Gość) - zgłosić się do MOPR po ubrania węgiel i zasiłek, jak żyć jak żyć nic nie robiąc nic jak żyć !!
~gosc 123 (Gość) - ja jak chce posłuchać kwiku to włączam RM tam są wieprze przy KORYCIE !!!
No jak żyć panie, no jak żyć za 10 000 zł dożywotniej emerytury ? Trza dorabiać, wziąć kredyt i zmieniać pracę.
To mnie się widzi panie prezydencie, że z tą sprawiedliwością i demokracją , to jest tak jak z dupą.
Każdy ma swoją.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!