A jak wyglądają krzesła po wizycie p. Bronisława?
A o swoim dziadku Ukraińcu i jego wyczynach też opowiadał???
Uwielbiam sytuacje, w której głos zabierają osoby hejtujące, chyba strasznie się nudzą. Zastanawiam się czy na tym polega demokracja. Powinniśmy się cieszyć, że nasze miasto odwiedził Prezydent....to był i jest Prezydent wybrany w wolnych i demokratycznych wyborach.
Zawsze porażała mnie infantylność Komorowskiego. Przeżuwanie gumy w miejscach publicznych, łażenie z kotylionem jak kuń zaraz po wyścigu, wreszcie, ta idiotyczna biała wstążka. Panie, na co to panu? I na dodatek fałszowanie swojego życiorysu, że niby mamy do czynienia z arystokratą hrabim Kumorowskim.
PANIE prof. UJK dr hab. Władimir Pasicznik gdzie można zaczerpnąć dogłębnie informację rzecz jasna na czyje zaproszenie i kto pokrył koszty "tej owej delegacji niczym z komitetu PRL" czy znów słuchacze z niczyjej nieprzymusowej woli musieli z przyjemnością słuchać wykładu na temat gotowania bigosu, macania kur po du.pie liczyłem że usłyszę coś o Gęsiarce może jak trzymać żydlandor by nie spaść z dywanu na podłogę czy może o rodzinnej fundacji Pro civili liczyłem że może i córka coś wspomni jak robić interes kiedy znów może nadejdą rządy grzesia schesia i trójmiejskiej ośmiornicy i będzie znów jak za dawnych lat.........
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!