Unia jest dla nas ważna lecz polska jest najwazniejsza.pieniadze z uni nam sie po prostu należą za straty wojenne a one w liczbach są niebagatelne.
1. Na UG w Woli Krzysztop. wiszą 3 unijne flagi.
2. Żadna gmina w powiecie nie ma unijnej flagi na sali obrad
3. Nie ma przepisów prawa, które nakazywałyby umieszczenie unijnej flagi na sali obrad czy gdziekolwiek w urzędzie.
4. Rada Gminy w Woli nie głosowała za wyprowadzeniem flagi i żadnego wyprowadzenia nie było. Głosowanie było za tym czy umieścić flagę na sali. Radni byli przeciwni bo uznali że trzy flagi unijne wystarczą.
I czego chcecie od wolskiej Rady. Słuchacie manipulacji i dajecie sie manipulować. Nazywa się to"pożyteczni idioci"
W Piotrkowie rzeczywiście flaga jest. Na nagraniach z obrad Rady Miast jej nie widać bo wciśnięta jest w róg sali. A pozostałe gminy w powiecie ktoś sprawdził ????
Aspiracje europejskie, ale zachowanie typowo polskie, żeby nie powiedzieć zaściankowe.
Widzę goście stoją , a za nimi flagi EU-to co jest grane nie wiem , ale jakieś pozorne tematy-niech pismaki zobaczą jak jest w innych urzędach gminy i w powiecie -może być ciekawie-pozdro dla kumatych , a nie dla klakierów i hejterów.
W końcu mamy demokrację. Myślę że pewne przepisy powinny być ustalane odgórnie.
i znowy fopa że w Piotrkowie nie ma flagi...czy ktoś w tym urzędzie panuje nad bałaganem...czy możecie panować nad tym jakie informacje trafiają do Wójta
ludzie ogarnijcie sie troche
jak nie sufity się walą, to brak węzła w Jezowie, to problemy z flagą, to łapanie na kłamstewkach....weźcie się w garść
głosowałem na was ale ....normalnie zdzierżyć nie mogę tego i wielu moich znajomych
podstawiacie się sami a przeciwnicy to tylko wykorzystują.
Klakiery ze Starostwa przestańcie pisać o tym rzekomym wstydzie, weźcie się do pracy.
Z was byliby europejczycy, żeby wam słoma wam z butów nie wystawała. Wstydźcie się raczej waszego przywódcy z PSL-u, który wszedł z gejami w koalicję.
Dziękuję za podpowiedź dot. portalu www.wPrawo.pl. Artykuł o chęci podniesienia wieku emerytalnego w Polsce oraz krytyka 500+ przez chorych urzędników Unii Europejskiej wyjaśnia temat czy powinniśmy szanować symbole unijne czy nie. Jesteśmy przede wszystkim Polakami i nikt nie ma prawa decydować o tym jakie przyjmujemy reguły w swoim kraju.
ta gmina zawsze błyskała mało istotnymi sprawami a tu proszę jaki rozgłos
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!