Tylko PIS zwycięży w Europie. Brawo Wójt, brawo przewodnicząca z tą flagą.
PIS wygra w wyborach na jesieni i zaprowadzi porzadek.
Po wójcie to spływa czy flaga będzie czy nie będzie. Wiem to :)
A tak na marginesie: to ktoś w gminie mógłby wysłać przewodniczącą rady gminy na kursy z retoryki i przemawiania.
Ludzi też zbulwersowało ewidentne "kłamstwo" - cytat ze strony Woli: "A flagi europejskiej nie było dotąd w sali obrad!!!"
A poniżej link ze zdjęciem:
https://www.piotrkowski24.pl/flagi-unijne-w-ug-wola-krzysztoporska-stanowisko-gminy/
sprostowanie gminy
Panie wójcie.
Robota w Gminie idzie i za to Pana szanuję i dobrze Panu życzę.
Ale ma Pan charakter od chole ry. Proszę każdego nie przekonywać że nie ma racji, szanować innych poglądy (a nie tylko: ja jestem najmądrzejszy), nie chwalić się na każdym kroku jaki jest pan gospodarny nie udowadniać wszystkim że jest pan najmądrzejszy na świecie, a na pewno mądrzejszy od rozmówcy. Naprawdę to ludzi razi i ludzie się od pana za to odwracają. Ludzie nie lubią być pouczani. Więcej pokory, szacunku dla tych wszystkich, którzy na niewątpliwy sukces gminy pracują z Panem, i więcej milczenia. Bo milczenie byłoby czasem lepsze niż słuchanie tych Pana farmazonów o najcudowniejszej gminie, najwspanialszych uroczystościach i przewielebnych, przecudownych gościach. Konkrety, uprzejmość, życzliwość, skromność, mniej gadania i wymiata Pan wszystkich przez jeszcze 4 kadencje. Z wyrazami szacunku i życzliwości.
Coś w tym mydleniu jest...
niby tak wielki patriotyzm ale kapitał zagraniczny chętnie przyjmowany...
niby pieniądze z unii ale nie flaga.
Flagę wyprowadzić potrafią, a dotacji na drogi w 2019 roku nie potrafili pozyskać https://www.lodzkie.eu/data/other/lista_rankingowa_wnioskow_o_dofnansowani.pdf. To z czego Wójt wybuduje drogę Sekretarzowi, o której mówił na jednej z ostatnich sesji?! Żeby tylko zdążył! A jak zostanie odwołany?
Jeśli im nie odpowiada Unia to może niech też oddadzą wszystkie dotacje które otrzymali. Wstydu brak w Woli Krzysztoporskiej.
To jednak fakt. Brudziński i koleżanki i kolesie z PIS-u, "walczyli" o Brukselę tylko po to, aby stamtąd przywozić prawdziwe maślane ciasteczka, dla swoich dzieci i wnucząt (za premierem Mateuszem Morawieckim). Wyjątkiem jest Waszczykowski, który chce u żródeł uzyskać informacje o San Escobar.
Wójt ma to wszystko gdzieś czy będzie czy nie będzie sam słyszałem przypadkiem jak mówił do kolegi że jeszcz dwie kadencję i będzie miał emeryturę jest tego pewny że go wybiorą bo nie ma kandydatów a wszystkim na wsiach mydli oczy inwestycjami w domy ludowe
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!