Każdy problem da się rozwiązać, również i ten. Członkowie spółdzielni dostają pozwolenia przypisane do każdego auta w rodzinie + dajmy na to 1 dodatkowe, gdyby nawiedzili ich goście i chcieli skorzystać z parkingu.
Trzeba być idiotą żeby zgubić się na parkingu w Focus Mall. Ale znacznej części kierowców problem sprawia samo zmieszczenie się w miejscu parkingowym.
Rozumiem, że jak jade kogos odiwedzić, to juz bym nie mogł na parkingu pod blikiem zostawić samochodu... bo nie mam karteczki od spoldzielni?
upowaznienia maja byc wydawane mieszkańcom zameldowanym czy właścicielom mieszkania? Ile zezwoleń na jeden lokal?
heeh rzucony pomysl bez podania sposobu realizacji jest NIC NIE WART.
Podziel się własnym. Wszystkie przedstawione przez Ciebie problemy można rowiązać:
Rozwiązanie podał k-way.
Mogą być w ogóle bezimienne tylko przypisane do parkingu. Wtedy dla zameldowanego tyle pozwoleń ile ma samochodów + 1 dodatkowy dla ew. gości.
Wiec wg waszego rozumowania nie może do mnie przyjechać wiecej niż jedna osoba w danje chwili? BUAHAHA
A kto udowodni, że kierowca tego samochodu przyjechl do mnie akurat? Też dostanie przepustke? Jak oznaczyc taki pojazd?
Pomysł jest GłUPI i niemożliwy do realizacji!
Na osiedlu Słowackiego jest za mało miejsc parkingowych. Dużo bloków kilka wierzowców, teraz dobudowali kilka bloków punkty handlowe usługowe a parkingów żadnych.
Tu nie pomogą jakieś absurdalne ograniczenia tylko budowa parkingów.
Wzdłuż Reja, Modrzewskiego pociągnąć dalej.
Z innej beczki - ogrodzenie placów zabaw - bo się tam toalety dla psów zrobiły i miejsce posiaduszek dla pijanych nocną porą.
A jak przyjedziesz kogos odiwedzić, zostawisz samochód pod blokiem i wyjdziecie na spacer?
Do kogo pojdzie straz miejska?
Wasze pomysły sa na poziomie dziecka z przedszkola.
Trzeba było myśleć jak wystepowali o pozwolenie na budowe i pisam pisac. Terz melko sie rozlalo.
Jakim prawem boisko szkoły pan Dziemdziora chce udostepnic na potrzeby sklepu?? Boisko jest po to aby sluzylo mlodziezy w trakcie nauki w szkole, i po to zeby czesc z tych dzieciakow (nie wszystkie musza byc sportowcami) po szkole moglo pograc sobie w pilke, a z tego co obserwuje po godzinach szkoly boisko jest zamkniete i jedyna droga na nie to przeskoczenie ogrodzenia. Moze niech pan Dziemdziora pomysli o wykonaniu dodatkowej zatoki przy ul. Konopnickiej (tu gdzie samochody parkuja wzdluz wiezowca) mogly by powstac zatoka parkingowa na wzor tych ktore sa na calej ul. Konopnickiej a tylko pod wiezowcem nie.
Z tego co ten gość mi opowiadał to chodzi o parking od strony
Kostromskiej gdzie wjazd jest w pobliżu ulicy Polnej i to wtedy
udostępnić kiedy szkoła nie działa a więc niedziela ewentualnie sobota.Napewno nie boisko.
Przed moim blokiem jest ogrodzony plac zabaw z 2 furtkami. Zgadnij, ile korzystających z niego osób zamyka te furtki?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!