Ciekawe czy ktoś dobrowolnie kupiłby działkę przy samym maszcie. Nie po to sie ludzie wyprowadzaja z miasta żeby mieć maszt za oknem.
A dla tych co piszą o "ciemnocie" to pozwolę sobie zwrócić uwagę, że o szkodliwości takich masztów dowiedzą się oni i inni po wielu latach, kiedy statystyki udowodnią szkodliwość. Tak było w bardzo wielu przypadkach np. leków czy środków ochrony roślin. Niestety, żeby to udowodnić potrzeba było śmierci i kalectwa tysięcy ludzi. I niestety wielu lat. Zatem szanowni "oświeceni" kto jest "ciemniakiem" dowiemy się po latach
Zastanówcie się nad jedną rzeczą. Polacy są bardzo przedsiębiorczy i nie przepuszczą okazji do zarobienia ok. tysiąca zł. miesięcznie ( tyle w mojej okolicy płacą sieci właścicielom gruntów na, którym stoi maszt ) Zatem rodziny, znajomi itd ludzi będących w zarządach i kierownictwie telekomów powinni się zabijać, żeby ten cudowny, złotodajny maszt stanął na ich gruntach, pod ich domami. Czemu zatem nie słychać o takim procederze? Czemu nie słychać o aferze stawiania masztów "u swoich"? Może oni dobrze wiedzą jakie zagrożenie dla zdrowia powoduje taki nadajnik?
No właśnie, Nikt na to nie zwraca uwagi a ja mieszkam w centrum Piotkowa, popatrzcie na wieżowce ile tam jest anten na dachach - niedługo to chyba będziemy świecić od tego promieniowania! Ludzie coś z tym trzeba zrobić. Skąd nagle tyle nowotworów?! Kiedyś tego nie było...
Ulica zyczliwa liczy ok 20 adresow z czego jakies 50% to firmy wiec z tym przeznaczeniem pod budownictwo mieszkaniowe to chyba troche sciema.
Protestujacym proponuje przejechac sie np ulica Slowackiego na wiekszosci blokow nadajnik obok nadajnika
obok mojej dzialki tez chca postawic maszt tylko 45m, wiec to pikus przy 65m.wspolczuje ludziom widoku na takiego 65m kloca. Swoja droga czemu zaden z wlascicieli gruntu pod maszt nie pyta o zgode sasiadów? kase zgarnie jeden a reszta musi cierpiec. dobry zasieg chca wszyscy ale na własnej dzialkce albo w okolicy jej to takiego zelastwa to nikt nie chce miec! popieram prostest!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!