metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)28.10.2017 20:11

a ktos wie co to za siec sie tam stawia?

42

maria,. ~maria,. (Gość)29.10.2017 20:07

Operatorzy zwiększając moc po zbudowaniu masztu. Te nieuczciwe praktyki są przyczyną naszych obaw i lęków a nie niewiedza.

81

maciej1 ~maciej1 (Gość)29.10.2017 19:34

przyczyną każdych obaw i lęków jest niewiedza i powtarzanie po innych nieprawdziwych informacji ! w obecnych czasach większość ludzi wierzy dr Googlowi we wszystko co tam wyszuka bez żadnego krytycznego podejścia. To samo ze szczepionkami itd. Jednym słowem ciemnota !

38

gość ~gość (Gość)29.10.2017 18:28

Współczuję mieszkańcom Życzliwej. Zastanawia mnie tylko jedno czemu przedstawiciel operatora nie spotkał się wczesniej z mieszkańcami. Skoro ten maszt nie stanowi żadnego zagrożenia. To chyba nie powinni się obawiać takie spotkania. Wszystko robione jest po cichu żeby ludzie nie mogli złożyć odwołania. Wykorzystują luki w prawie i nikogo nie muszą pytać o zgodę. Teraz nawet nie chcą skomentować sprawy.
Ja nawet drzewa wyciac nie mogę na własnej działce a taki "życzliwy" sąsiad wybuduje sobie wieże 60m rękami operatora. Czyli wielkie korporacje stoją ponad prawem i mogą w tak drastyczny sposób ingerować w nasze życie?

110

gość ~gość (Gość)29.10.2017 13:29

Jak ludzie chca obcowac z przeroda to niech na wsi kupuja dzialki albo najlepiej w lesie.

28

gość ~gość (Gość)29.10.2017 13:14

Prawda jest taka, że gdyby Państwu którzy są za postawieniem masztu ktoś chciałby postawić pod nosem taki masz ! szybciutko znaleźliby się po drugiej strony barykady ! Popieram protestujących .

81

GOSCIU ~GOSCIU (Gość)29.10.2017 09:05

Prawie 12tysiecy wyświetleń i 145 komentarzy pod tematem! Widzę że spór o maszt w Piotrkowie rozpętał prawdziwą burzę! Duży rozgłos to szansa na wygraną z operatorem sieci. Popieram protestujących!
MASZTY NA ODLUDZIA!

94

gość ~gość (Gość)29.10.2017 14:58

Popieram protest. Współczuję sąsiada. swoją drogą ma straszny tupet.Jak tak można???

82

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat