Wniosek z artykułu jest jeden. Problemem nie jest dystrybucja biletów a brak pieniędzy nie tylko wśród zwykłych pracujących ludzi a nawet wśród małych i średnich przedsiębiorców. Niestety nie tylko bilety stają się problem, ten lub podobny problem jest na każdym kroku jak i miejscu. Niestety ta sytuacja nie ma się ku lepszemu. Nie sztuką jest zauważać problemy a umieć znaleźć na nie rozwiązanie!
Zamiast zajmować się mało-miasteczkowymi awanturami, lepiej na kilku newralgicznych przystankach (a takich jest ok. 10) ustawić automaty biletowe - jak w dużych miastach. I po problemie.
Czy osoba, która to powiedziała zastanowiła się nad sensem tej wypowiedzi? To jest wypowiedź prezesa czy dopisek dziennikarza? Bo nijak ma się jedno do drugiego. Wprowadźcie dostępność biletów w kioskach i przestańcie narzekać na spóźnienia kierowców, na które w chwili obecnej ma wpływ nie sprzedaż biletów, a zwężenie ul.Słowackiego i zablokowanie centrum miasta przez które przejeżdża 99% MZK.
Zgromadzenie Wspólników
Gmina Piotrków Trybunalski
Rada Nadzorcza
Piotr Grabowski
Zbigniew Włodarczyk
Drechna Lidia
Prezes Zarządu
Zbigniew Stankowski
Cholernie kompetentna drużyna.
A jak ułatwiła pracę kierowcom nowość z 2013 roku panie prezesie?
http://www.epiotrkow.pl/news/Bilet-MZK-kupisz-przez-telefon,14522
Kioskarz nie dogadał się z MZK! Toż to pachnie aferą na kilometr! Napuścić NIK, fiskus i sanepid. No i niech nikt nie ma wątpliwości - to wina Chojniaka! TVN w drodze... .
za 4 gr to by mi sie nie chcialo dupy zawracac niech sobie sprzedaja te bilety :D
Uwaga, szykuje się ciąg dalszy tej sensacyjnej opowieści. Przechodziłem koło tego kiosku i z ciekawości zerknąłem czy faktycznie jest taka kartka. Tak, jest....a nad nią druga kartka z informacją "Nie mamy znaczków sądowych" :) Czy ten temat zostanie pociągnięty i powstanie druga część opowieści ? A sąd jest przecież naprzeciwko :))
TEMAT KIOSKU ZAMKNIETY! JUZ GO NIEMA ! I PAN PREZES MIAL RACJE SZUKALBY KASY! TERAZ W TYM MIEJSCU DAJA POZYCZKI PEWNIE NA BILETY TEZ!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!