Kolejny biedny pracodawca, każdy narzeka że nic nie zarabia, to po co trzymacie te sklepy? Jak sie nie oplaca i sie dopłaca do interesu to może warto go zaknąć, a nie robić łaskę ze ma się sklep.
kupuję bilet miesięczny i wielokrotnie spotkałem się z sytuacją,że kilka razy musiałem jechać po bilet do kiosku,bo nie było takiego jak chciałem -ulgowy na wszystkie linie-tłumaczenie-jeszcze nie pobrałam,jutro będzie,będzie jak przywiozę itp.To są utrudnienia w dystrybucji biletów i nijak się mają do ich sprzedaży ciągłej,
Podobno kierowcy maja dodatkowa kase za to,ze sprzedają bilety.I co, teraz się im to zabierze...
W łodzi problemu z kupieniem biletu w kiosku nie ma i jak to wytłumaczyć?
Rozwiązanie jest proste. Jeżeli właściciel kiosku rzeczywiście spotkał się z tego typu sytuacją (a znając poziom MZK nie ma powodu by mu nie wierzyć) powinien zgłosić to do Najwyższej Izby Kontroli. Większość z nas narzeka na źle funkcjonującą komunikację miejską, bezczelność jej prezesa, nie wypełnianie regulaminu przewozu zgodnie z ustawą, a jedynie kilka osób informuje NIK o patologicznych sytuacjach w piotrkowskim MZK. Wystarczy napisać maila z daną sprawę na nikowską skrzynkę pocztową.
Pan Prezes po prostu nie daje sobie rady z kierowaniem tym przedsiębiorstwem i tyle w temacie!!!
Ze Słowackiego do siedziby MZK facet płaci 15 zeta za paliwo ? To ile to auto pali ?? Panie mam pomysł. Jedź pan tam właśnie MZK-ą. Wydasz pan 1/3 tej kwoty, a reszta w kieszeni.
TEMAT KIOSKU ZAMKNIETY! JUZ GO NIEMA ! I PAN PREZES MIAL RACJE SZUKALBY KASY! TERAZ W TYM MIEJSCU DAJA POZYCZKI PEWNIE NA BILETY TEZ!!!!!!
Wniosek z artykułu jest jeden. Problemem nie jest dystrybucja biletów a brak pieniędzy nie tylko wśród zwykłych pracujących ludzi a nawet wśród małych i średnich przedsiębiorców. Niestety nie tylko bilety stają się problem, ten lub podobny problem jest na każdym kroku jak i miejscu. Niestety ta sytuacja nie ma się ku lepszemu. Nie sztuką jest zauważać problemy a umieć znaleźć na nie rozwiązanie!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!