metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wujek dobra rada ~wujek dobra rada (Gość)01.02.2015 14:02

Ze Słowackiego do siedziby MZK facet płaci 15 zeta za paliwo ? To ile to auto pali ?? Panie mam pomysł. Jedź pan tam właśnie MZK-ą. Wydasz pan 1/3 tej kwoty, a reszta w kieszeni.

191

ares1 ~ares1 (Gość)01.02.2015 12:19

Pan Prezes po prostu nie daje sobie rady z kierowaniem tym przedsiębiorstwem i tyle w temacie!!!

197

Skarga Piotr ~Skarga Piotr (Gość)01.02.2015 11:26

Rozwiązanie jest proste. Jeżeli właściciel kiosku rzeczywiście spotkał się z tego typu sytuacją (a znając poziom MZK nie ma powodu by mu nie wierzyć) powinien zgłosić to do Najwyższej Izby Kontroli. Większość z nas narzeka na źle funkcjonującą komunikację miejską, bezczelność jej prezesa, nie wypełnianie regulaminu przewozu zgodnie z ustawą, a jedynie kilka osób informuje NIK o patologicznych sytuacjach w piotrkowskim MZK. Wystarczy napisać maila z daną sprawę na nikowską skrzynkę pocztową.

122

gośc 21 ~gośc 21 (Gość)01.02.2015 11:21

W łodzi problemu z kupieniem biletu w kiosku nie ma i jak to wytłumaczyć?

121

Z Piotrkowa ~Z Piotrkowa (Gość)01.02.2015 10:18

Podobno kierowcy maja dodatkowa kase za to,ze sprzedają bilety.I co, teraz się im to zabierze...

72

RTK44 ~RTK44 (Gość)01.02.2015 10:18

kupuję bilet miesięczny i wielokrotnie spotkałem się z sytuacją,że kilka razy musiałem jechać po bilet do kiosku,bo nie było takiego jak chciałem -ulgowy na wszystkie linie-tłumaczenie-jeszcze nie pobrałam,jutro będzie,będzie jak przywiozę itp.To są utrudnienia w dystrybucji biletów i nijak się mają do ich sprzedaży ciągłej,

81

dzooony dzooonyranga01.02.2015 09:53

Cytuję:
na bilecie mam zarobku 4 gr (formalnie 5 gr, ale trzeba odjąć podatek).Wystarczy, że skleją mi się dwa bilety i już dopłacam do tego interesu

Kolejny biedny pracodawca, każdy narzeka że nic nie zarabia, to po co trzymacie te sklepy? Jak sie nie oplaca i sie dopłaca do interesu to może warto go zaknąć, a nie robić łaskę ze ma się sklep.

1112

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat