metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
niematakiegonumeru ~niematakiegonumeru (Gość)11.04.2013 21:38

Próbowałem dziś około 20 zapłacić za bilet w MZK i okazało się ,że po wybraniu nr , usłyszałem w słuchawce ,ze nie ma takiego numeru. Piotrkowska żenada , nic nie potrafią zrobić dobrze. Gołosłowne zapewnienia o nowoczesności.

00

P$Zhe-me-Q ~P$Zhe-me-Q (Gość)11.04.2013 09:07

Zgadzam się z Mi-HAUem, też nie wiem o co sie rozchodzi.. brr !

00

mi-hau ~mi-hau (Gość)11.04.2013 08:44

To skomplikowane

00

qqq ~qqq (Gość)11.04.2013 08:58

to niech im zezre kase z karty . SYstem i tak odnotuje z ktorego numeru ktos wyslal SMS-a

"kukluxklan" napisał(a):
~ku-klux-klan (Gość)2 godziny temu, 06:34"Piotrkowianin" napisał(a):
"qqq" napisał(a):
Potracenie powinno sie odbywac na zasadzie numerow platnych , czyli na koniec miesiaca dostaje wiekszy rachunek za telefon.
A wiesz, że niektórzy mają telefony na kartę?

00

martens ~martens (Gość)11.04.2013 05:29

MZK to studnia bez dna,dla mnie można to zlikwidować.

00

assa ~assa (Gość)10.04.2013 23:21

Nie no chyba zarcik...1 kwietnia juz byl :) dzwonic, logowac sie itd. Nie to nie dla mnie :) podchodze, prosze bilet,dziekuje, odchodze. Czasem jade 2-3 przystanki pewnie nie zdazylabym tego zrobic; chyba jak na pierwszy raz skomplikowane

00

CoolMen ~CoolMen (Gość)10.04.2013 19:43

Dopiero co związkowcy z MZK grozili sporem zbiorowym, a chodziło m.in. o 500 zł podwyżki, a tu okazuje się, że po wprowadzeniu systemu CallPay mogą stracić ponad 400 zł miesięcznie uzyskiwane ze sprzedaży biletów. Czyli jest to działanie sprzeczne z interesem kierowców MZK. Reasumując - kierowcy stracą, MZK nic nie zyska, pasażerowie do tego się nie garną, (jak widać ze statystyki) - zarobi tylko CallPay.
To po co jest to wprowadzane?

00

młody ~młody (Gość)10.04.2013 19:39

"Piotrkowianin" napisał(a):

a ty wiesz na jakiej zasadzie działają telefony na kartę?

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga10.04.2013 18:08

"qqq" napisał(a):
Potracenie powinno sie odbywac na zasadzie numerow platnych , czyli na koniec miesiaca dostaje wiekszy rachunek za telefon.

A wiesz, że niektórzy mają telefony na kartę?

00

tomasz ~tomasz (Gość)10.04.2013 17:07

przepraszamy wybrany numer nie istnieje :D

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat