I znów powiat lepszy od miasta ehhh prezydencie staraj się tak jak starosta
to nie bezrobocie,to lenistwo....
pracy jest mnóstwo tylko trzeba chcieć.
za 500+ to i można rate kredytu spłacić, więc nie marudź..bo inni nie mają
Bezrobocie maleje. Fakt ma się takie ważnie. Kilka razy bylem ostatnio w PUPie i pustki tam jak nigdy dotąd. Znaczy się nie ma bezrobotnych i ofert pracy w nadmiarze. Urzędnicy nudzą się. Sukces niebywały. Zatem o ile procent zredukowano zatrudnienie w PUPie? Wiem, wiem nie można tego zrobić bo ktoś musi pilnować tego tak niskiego bezrobocia. Ba trzeba zatrudnić nowych urzędasów w PUPie. Więcej na http://sklave.manifo.com/
To wszystko fikcja. Rośnie ukryte bezrobocie. Ludziom nie opłaca się rejestrować. Wolą brać 500 + i siedzieć w domu.
Ale bzdury piszecie z powiatu wiele osób wcale się nie rejestruje bo niby po co żeby co miesiąc do urzędu przyjeżdżać po nic i tylko złożyć podpis? Lepiej już nie będzie nie ma co się łudzić bo Polska dostaje z unii kasę ale czy utworzono choć jedno miejsce pracy czy zbudowaną jakiś zakład przemysłowy no nie a PIS dokończy dzieło zniszczenia na dobre i zostaniemy tanią siłą roboczą dla obcych korporacji .Zielona wyspa Tuska zatonęła dawno a może to tylko jego marzenia były tylko o takim kraju.Ci co po 89 roku zaczęli zaprzedawać kraj zachodowi maja ciepłe posadki w Brukseli za swoje zasługi a nas się nadal gnębi ale to już ostatni rząd solidaruchów przy korycie bo Polacy w końcu przejrzą na oczy i przegonią zdrajców
Maleje bo wyjeżdżają.. znam 4 osoby z sąsiedztwa ok. 200 metrów co pojechali 3 miesiące temu za chlebem, to samo w najbliższej rodzinie.. to i wskaźnik maleje.,.. a po co ja mam się rejestrować? Żeby pilnować terminu a przed tem wydać 10 zł na ksero każdego świstka i latać po urzędach za zaświadczeniami, że nie am ziemii itp? I dostać z łąską 300zł z MOPRU na "utrzymanie" .Śmiech na sali
W mojej firmie zwolnily się dwie Panie bo chciały abym je zwolnił a one będą pracować na czarno żeby brać dodatkowo 500+ również na pierwsze dziecko.Nie zgodziłem się żeby nie mieć kolorów to i tak odeszły ,biorą dodatkowe top na dziecko pierwsze a w Piotrkowie spadło bezrobocie o m.inn. o te dwie panie.Pozdrawiam kombinatorow.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!