owszem praca i jest, ale osoby zaraz po szkole bez doświadczenia są odsyłane z kwitkiem..i nieraz krzywo patrzą na ciebie, bo masz zawód wyuczony taki , a szukasz pracy w czymś innym..szkoda gadać
Prawda jest taka ze każdy bezrobotny powinien szukać pracy na własną rękę. Ale po co jak lepiej zasilek brać i wiecznie biadolić jaki to rynek pracy jest ciężki, niema pracy itp...Takie osoby nie powinny wogole figurować w pup... bo po co wogole tam są? Skoro i tak żadnej oferty pracy nie przyjmą.Powinno to dać komuś do myślenia o zmianie funkcjonowania tego urzędu i obowiazku szukania zatrudnienia na własną rękę, a pracy w naszym mieście jest mnóstwo potrzeba tylko chęci.
Chciałam przejrzeć oferty pracy na stronie PUp, nie mogę od jakiegoś czasu ,zablokowana. Dodzwonić się też nie udało
ja w urzędzie zarejestrowana jestem tylko dla ubezpieczenia..poza tym nic w ogóle nie proponują i nie pomagają chyba, że trafiłam akurat na taką doradczynie, co wyżej sr. niż du.e ma :) bo jak jej nie było w wakacje to chodziłam do sympatyczniejszej i bardziej pomocnej.
no to tradycyjnie łapka do góry kto za PIS a kto za KOD PO `N PSL i RAZEM to łapka w dół....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!