no to tradycyjnie łapka do góry kto za PIS a kto za KOD PO `N PSL i RAZEM to łapka w dół....
ja w urzędzie zarejestrowana jestem tylko dla ubezpieczenia..poza tym nic w ogóle nie proponują i nie pomagają chyba, że trafiłam akurat na taką doradczynie, co wyżej sr. niż du.e ma :) bo jak jej nie było w wakacje to chodziłam do sympatyczniejszej i bardziej pomocnej.
Chciałam przejrzeć oferty pracy na stronie PUp, nie mogę od jakiegoś czasu ,zablokowana. Dodzwonić się też nie udało
Prawda jest taka ze każdy bezrobotny powinien szukać pracy na własną rękę. Ale po co jak lepiej zasilek brać i wiecznie biadolić jaki to rynek pracy jest ciężki, niema pracy itp...Takie osoby nie powinny wogole figurować w pup... bo po co wogole tam są? Skoro i tak żadnej oferty pracy nie przyjmą.Powinno to dać komuś do myślenia o zmianie funkcjonowania tego urzędu i obowiazku szukania zatrudnienia na własną rękę, a pracy w naszym mieście jest mnóstwo potrzeba tylko chęci.
owszem praca i jest, ale osoby zaraz po szkole bez doświadczenia są odsyłane z kwitkiem..i nieraz krzywo patrzą na ciebie, bo masz zawód wyuczony taki , a szukasz pracy w czymś innym..szkoda gadać
W mojej firmie zwolnily się dwie Panie bo chciały abym je zwolnił a one będą pracować na czarno żeby brać dodatkowo 500+ również na pierwsze dziecko.Nie zgodziłem się żeby nie mieć kolorów to i tak odeszły ,biorą dodatkowe top na dziecko pierwsze a w Piotrkowie spadło bezrobocie o m.inn. o te dwie panie.Pozdrawiam kombinatorow.
Maleje bo wyjeżdżają.. znam 4 osoby z sąsiedztwa ok. 200 metrów co pojechali 3 miesiące temu za chlebem, to samo w najbliższej rodzinie.. to i wskaźnik maleje.,.. a po co ja mam się rejestrować? Żeby pilnować terminu a przed tem wydać 10 zł na ksero każdego świstka i latać po urzędach za zaświadczeniami, że nie am ziemii itp? I dostać z łąską 300zł z MOPRU na "utrzymanie" .Śmiech na sali
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!