metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_ziutek ~go?ć_ziutek (Gość)13.08.2024 07:28

Mimo że oddawałem krew w latach siedemdziesiątych ubiegłego wieku około 10 l nigdy nie korzystałem z przywileju.Uważałem ,że to robię bezinteresownie dla-dobra innego człowieka.Obecnie choruję na szpiczaka mnogiego i zawsze uważam , że inna osoba może potrzebować przede mną pilniejszej pomocy lekarskiej.Pozdrawiam.

164

Natasha ~Natasha (Gość)13.08.2024 12:14

Spóżniłam się przez to na rozmowę o pracę bo mnie na Sor nie chcieli przyjąc poza kolejnością, a róźne legitymacje posiadam

32

gość ? ~gość ? (Gość)13.08.2024 07:31

W piotrkowskim szpitalu minimum 5 godz. koszmar, nawet jak nie ma dużo pacjentów.

110

go?ć_ewa ~go?ć_ewa (Gość)13.08.2024 14:00

Słuchając dziś radia Piotrków,pewien słuchacz poruszył temat koszy na śmieci i ławek,naprawdę by się przydały nowe i więcej na chodnikach np.ul.Łódzka,a prowadzący to czasem niech pomyślą co mówią, a nie się naśmiewają z ludzi.

70

Gość 2 ~Gość 2 (Gość)13.08.2024 10:15

Najważniejsi są panowie/panie zebrani(e) z ulic - i nie tylko trzęsący się, zwożeni karetkami i co za tym idzie przyjmowani w pierwszej kolejności ( no bo logiczne karetkę trzeba opróżnić). Nie ważni honorowi dawcy krwi, pacjenci potrzebujący opieki raz na jakiś czas. Ważne żeby dany osobnik przyjęty z karetki był od razu zaopiekowany. Na przyszłość pracujcie uczciwie, odprowadzajcie składki i NIE liczcie na pomoc ????

10

Usmiechnięta RP ~Usmiechnięta RP (Gość)13.08.2024 14:39

Oddawać TAK ale brać to już nie. Jakie to proste.

11

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)13.08.2024 17:42

A co on myślal ,że jak pokaże książeczkę honorowego krwiodawcy to wszyscy będą kłańiac mu się w pas i jako pierwszego go przyjmą?na sorze są jakieś zasady

31

go?ć_piotrkowianka ~go?ć_piotrkowianka (Gość)13.08.2024 14:22

Polskie porzekadło ludowe mówi,że "Jeszcze się nim taki nie urodził, który by wszystkim dogodził". Popieram w 100% decyzję pracowników SORu, a jeśli ten pan Roman jest słynnym piotrkowskim krwiodawcą, którego znam lepiej niż on sam siebie, to decyzję uważam w punkt. Ktoś z internautów zdziwił się, że go (zakładam, że to ten sam, co go znam)dopuszczono do wypowiedzi na falach eteru, to uważam, że dobrze się stało, ponieważ jest to oryginał jakich mało w piotrkowskim grodzie (wątpię czy w ogóle jest taki drugi) i stanowi atrakcyjny przekaz swoich spostrzeżeń z terenu miasta.

31

szarlotka ~szarlotka (Gość)13.08.2024 10:16

Na sorze to akurat kolejka powinna być wg zagrożenia utraty życia w funkcji czasu i tu się zgodzę. Tylko jak oni te kolory przyznają? Ojciec był kilka razy na tym sorze i nie miał żadnej "flagi".

20

Suma ~Suma (Gość)13.08.2024 18:46

To Ukraińcy maja poziom, pilny wyczekujacy, czyli powyżej 300minut?

20

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat