Jaką to trzeba być hieną, żeby z bolącym paluszkiem żądać specjalnego traktowania w sytuacji, kiedy w poczekalni mogą się znajdować ludzie z nagłymi przypadkami czy wręcz zagrażającymi życiu!
Wszystko prawidłowo , Pan Roman dzowni co dzien i co dzien ma jakieś pretensje o cos taki typ człowieka. Druga sprawa jest taka ze kolor niebieski nie jest do 240 minut czyli 4 godzin , tylko kiśnie sie tam nawet po 6 ,7 i wiecej godzin , i tym niech zrobią porządek.
dziwic sie ze brak krwiodawcow.Ja oddalem prawie 20 litrow,chcialem wejsc w koperniku do lekarza myslalem ze mnie zlinczuja.Jesli sie nic niezmieni w krwiodastwie to dojdzie do calkowitej zapasci w oddawaniu tego bezcennego leku.Pozdrawiam wszystkich dawcow krwi,szpiku.
Dlaczego mają mieć pierwszeństwo? Chyba krew oddaje się honorowo a nie dla korzyści
Ja np.oddawałem całe torby nakretek na szluszne cele a za śmieci i tak musiałem normalnie płacić
przypomnieć aferkę z siostrzenicą biskupa (prowokacja dziennikarska w rozmowie z poprzednim dyrektorem) jak bez kolejki za poprzedniego dyrektora mogła skorzystać z rezonansu ...też były zapisy i kolejka a jednak można jej było uniknąć
Nas też przyjmiecie bez kolejki po sobotnich imprezach?
Pańn Roman to znana postać. Nie rozumiem dlaczego tego Pana ktoś jeszcze wpuszcza na antenę radiową????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!