~lojalny (Gość)3 godziny temu, 19:29
Stanisław walcz:)opoczynska za Tobą:0
Stanisław, jaka opoczyńska? opoczynska w Sulejowie nigdy Cię nie poprze chyba że jest jakaś opoczyńska w Barkowicach
~hajer (Gość)wczoraj, 19:24
pełne poparcie Sb ze strony ulicy kwiatowej jestesmy z panem i pokażemy to przy urnach 30.11
Stanisławie za co Twój syn wziął dwa miliony przy renowacji oczyszczalni?
mieszkanka gminy (Gość)wczoraj, 17:53
gdyby na spotkaniu dnia 23 bm w sali OSP zwolennicy p. Ostrowskiemu pozwolili burmistrzowi powiedzieć to co chciał przekazać zebranym, zapewne "sulejek" i wszyscy obecni usłyszeliby merytoryczne i prawne uzasadnienie do tego co było niemożliwe do zrobienia. Kultura wymagała tego aby wysłychać a potem w dyskusji na argumenty krytykować lub chwalić. Jak wiadomo ze spotkania wyszła pyskówka i wyrażny podział na zwolenników i przeciwników p. Baryły. Do demokracji to jeszcze daleka droga i myślę, że jak p. Ostrowski będzie burmiszczem to zaczaruje wszystko istanie się "cud nad Pilicą" i Sulejów za dotknięciem czrodziejskiej różdżki nowego burmistrza, stanie się w mgnieniu oka kurortem, chociażby jak małe miejscowości nad morzem. Baju, baju,baj.........
SB nie rozumie pytan wiec jak ma na nie odpowiedziec. nie ma pojecia o ekonomi wiec aak moze zrozumiec ze zeby gmina miala pieniadze muszą byc inwestorzy (ale nie smieciarze). chodniki pieniedzy nie dają, podatków nie płacą. 25 lat po komnie ale on nadal w tym żyje
I po ci była ta szkoła, droga emerytko? Czytać może i umiesz, pisać też - ale czy łapiesz kontekst?
~wygra (Gość)przedwczoraj, 09:03
wojtek wygra ,tylko w BIAŁEJ ktos musi pilnować ,,,,,,, tak jak ktoś pisał -kupowanie głosów przez jednego z przedstawicieli ,,, a tak na marginesie ,KLIKA w niedzielę ZACZEŁA sie bać ,wie czym grozi NORMALNOŚĆ ,a jest co rozliczać i KOGO ,,,,
jak Ciapała mógł wygrać skoro wszyscy go nienawidzą nawet jego Biała. czy nie było t jakiegos przekrętu? on wygrał ale SB przegrał chyba za mało bimbru postawił albo coraz mniej osób jest łase na darmowy bimber albo bimber coraz gorszy.
~sul (Gość)przedwczoraj, 08:45
ja zadam tylko jedno pytanie Panie Baryła,
przeczytałam Pana ulotkę i proszę mi powiedzieć ILE pozyskał Pan pieniędzy z UE na inwestycje w naszej gminie? tego Pan w ulotce nie zamieścił.
nie pozyskał nic bo nie chciał byc nieuprzejmy wobec innych gmin. zeby cos uzyskac trzeba zrozumiec o co chodzi a t chyba z tym problem. chociaz podobno jest osoba w gminie zatrudniona po to zeby pisac wnioski do UE. ciekawe z czyjej jest rodziny ale chyba nie zastepcy gdyz te panie pisac nie umią.
[cytat="ja"][/cyt
hm nie dobrze ktoś przejrzał moje plany, pewno podsłuchali pod sklepem ale o tunelu pod pilica to nikt nie pomyślał połączę tarczyńską z placem straży, he to jest pomysł
Ciekawy jestem czy tak wszyscy pchali by się na te stołki gdyby wynagrodzenie było jak średnia krajowa, fajnie zarabiać kilkadziesiąt tysięcy, a tak swoją drogą to zobaczycie zaangażowani ludzie w wybory że już po to i tak będzie tak samo bo Polak zawsze mądry po szkodzie!!!!!!!!
Uważaj co mówisz bo nie każdy radny w ciągu 12 lat kogoś zatrudnił,to są pomówienia!
SB wysyła swoich ludzi na każde spotkanie WO i tak w Kurnędzu był i zarzucał dziwnymi pytaniami WO pan Olczyk(taki łysy)który siedział po prawej stronie tak wiernie przy SB w dn.23.11. SB musi mieć wywiad jakie są nastroje. Ale co cieszy że kandydat WO potrafił odpowiedzieć na każde jego pytanie i nie było yyyy,no eee,yyy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!