Ile kosztuje mieszkańców obecna kampania w gazecie Nasze Miasto i w Dzienniku Łódzkim ponieważ przy tych tekstach propagandowych pisze, że OGŁOSZENIE ZLECONE PRZEZ KOMITET WYBORCZY MIASTA I GMINY Z PRZYSZŁOŚCIĄ A POWINNO BYĆ ŻE SFINANSOWANY Czy nie powinna tego sprawdzić PKW ?
Mieszkańcy pomyślcie logicznie !!!
nie, to specjalność zauszników Pana Stanisława co zastał Sulejów drewnianym, bez ogrzewania, ba nawet bez energii elektrycznej i bieżącej wody i on nam to wszystko udostępnił za fundusze pozyskane w pocie czoła z Unii Europejskiej
Tylko Radni i nikt więcej, po to ich wybieramy, taką rolę nadje im ustawa.
specjalnie dla luzika:
w jednym ze swoich postów pisałeś na temat firmy zatrudniającej w Sulejowie kilkaset osób, którą według Ciebie rozp... Pani K., poniżej w skrócie jak to w przybliżeniu wyglądało i nie pisz mi, że ja nie wiem o czym mówię, bo byłam uczestnikiem tych wydarzeń jako pracownik owej firmy
sprawdź jeszcze proszę kto był wówczas przewodniczącym RM
pozdrawiam
Pan SB nauczycielem być nie może, bo nie ma wyższego wykształcenia.
komentarze wyłączone, czego ta gazetka się obawia?
Panie Oszołomie! Kużden, powtażam: kużden leprzy od Bareły!
Panie Wojtku! niech pan regeneruje siły, bo w poniedziałek ( 1 grudnia ) zasiądzie pan w wypierdzianym fotelu p.Baryły. Fotel zawsze można wymienić, gorzej z naszym środowiskiem, które mogłoby wyglądać tak jak w tym linku:
http://www.tvs.pl/informacje/szlam-na-plucach-2009-06-29
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!