Tytaj. Ty chyba też miałeś pod górkę. A może cię Andrzejczykowa uczyła. Piszemy zatrudnienie.
Zmiany w tej nieudolnej polityce Pana B..i Pana A... są konieczne!!! Dość zatrudniania żon, córek, synów i znajomych!!! Najwyższy czas, aby ktoś raczył dostrzec problemy przeciętnego "Wiśniewskiego" i wyciągnął do niego ręce a nie tylko je rozkładał i mówił: " O jojoj nic Pani/ Panu na to nie poradzę!!! Jestem przekonany, że wszyscy, którzy oddali swoje głosy Pani M... w drugiej turze oddadzą je Panu W..., a wtedy miejmy nadzieję, że spacerom po sklepach i targowisku w godzinach pracy ktoś powie S T O P
No tak,popieram XXmena,bo tak na logikę w której pracy można robić sobie zakupy w godzinach kiedy trzeba przyjmować interesantów?Tylko w Urzędzie Miasta,Opiece Społ.,komunalce...ludzie to widzą i trzeba z tym skończyć.Do szkoły w Przygłowie też 3m-ce temu dostała się do pracy żona pana radnego F....,chociaż moje CV i nie tylko moje leży u Pani Dyrektor(ale przecież ona nie ma nic do gadki)i w BOJO(a tam może już dawno w niszczarce,bo nie mam znajomości i poparcia).Błagam ludzie wybierzcie zmiany,ja oczekuję więcej uczciwości i sprawiedliwości...A tak w ogóle to na spotkanie z panem Baryłą na pewno przyjdę i oczekuję odpowiedzi na kilka moich pytań.Do zobaczenia w niedzielę 23.11 o godz.16.
Czy ktoś wie jak można zapisać się do ekipy urzędującego ? Pokłóciłem się z kobietą i chcę jej narobić wstydu i obciachu na całe miasto.
Super nareszcie piszecie prawdę !!!!!
kwalifikacje odpowiednie skoro znajdują zatrudnienie..
szkoda tylko że nie udało się wymienic reszty rady bo te ciapaly to tylko wstyd przynosily- to cel na wybory za 4 lata
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!