A jeszcze pamiętam, jak Pan Wojtek kiedyś koło mnie stojąc w kolejce w Tesco mówił do jeszcze trzeciej osoby (po pewniej decyzji władzy), że wyprowadza się z Sulejowa.
Mam nadzieję, że zmienił zdanie na dobre:-)
Niech Sulejów zmienia się na lepsze-dość tych dzikich rządów
Oby wyborcy Pani Miskiewicz co zdobyła ponad 1100 głosów poparli Ostrowskiego to wtedy wygrana gwarantowana.Ale Pan burmistrz łatwo nie odpuści bo to głosy głównie elektoratu wiejskiego które zawsze były jego asem ale teraz wszystko może się zmienić i oby tak było
Pan Burmistrz przez 12lat mógł pokazać na co go stać.teraz wyborcy mu dziękują i tak kilka lat za późno.Brawo Wojtek Ostrowski
Zobaczymy co pan Ostrowski jest w stanie zaoferowac. Patrząć na niego to nic.
Widzę, że wszyscy są już pewni wygranej Pana Wojciecha. A ja mam nadzieję, że właśnie ten elektorat "wiejski" się zmobilizuje i poprze Pana Stanisława. Jeszcze nigdy w historii żaden burmistrz (łącznie z naczelnikami gminy), nie zrobili tyle dla terenów wiejskich co obecny burmistrz i radni poprzednich kadencji.
A jak ktoś jest głupi i wierzy w malowidła i fotomontaże z "gazetki", to niech dalej buja w obłokach. (kąpielisko miejskie mnie powaliło :).... Pozdrawiam
Jasiu spowiada się u księdza i mówi: Proszę księdza mam taki wielki grzech, głosowałem na burmistrza. Jasiu - mówi ksiądz to nie grzech to wstyd.
Wiesz, jednak zaryzykuję i zagłosuję na Wojciecha.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!