dobry tekst - tak zamieszałeś, że mam pójść zagłosować na nie, ale podbić frekwencję - dobre!
Tak krzyczą PIOruny, a sami nie mówią o wizji miasta. Jeśli ta wizja ma wyglądać tak jak te ulotki, gazetki - pomówienia - to ja z rodziną, znajomymi NIE IDZIEMY NA REFERENDUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIO Piotrkowa nie chcemy!
Uzależnić to można ale od heroiny człowieku,co za bzdury tu wypisujesz?
A ty skąd o tym wiesz?powiedział Ci???
Jaką alternatywę macie? Co i Kto może nam obiecać?Po to robicie referendum aby naszą kasę wrzucić w błoto? i wsadzić nam komisarza na rok?co za totalna głupota!Dziś dal kasy i władzy to matkę własną by sprzedali,jak za Stalina.
Masz rację Tosiek, krzyczeć to każdy potrafi,zrobić coś pożytecznego to już gorzej.Ja nie idę na referendum,nasze miasto się rozwija coraz bardziej i podoba mi się to.
Chyba,że będziecie ludzi kupować???
Z daleka już czuć PIO... ,te bezpodstawne zarzuty powtarzane w kółko jak mantra,wręcz infantylne.Wizja miasta? o konkret proszę, no wy ją pewnie macie bo podzieliliście już skórę na niedźwiedziu...
Owszem,ale najpierw sprawdź w jakim celu powstały i czy aby po to by odwoływać Prezydentów miast?Prawo posiada luki i to właśnie wykorzystują tacy jak PIO.JA NIE MAM POTRZEBY ZMIENIAĆ PREZYDENTA BO UWAŻAM,ŻE NIGDY WCZEŚNIEJ MIASTO NIE WYGLĄDAŁO LEPIEJ
Taaak?A ja wiem,że za co innego,to raczej było samozniszczenie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!