fakt, tam jest taki ruch ze nie da sie wyjechac...
niczym z ul. Polnej i Łódzkiej na Wojska Polskiego !
tam jest rondo zbedne...
A co z rondem u zbiegu ulic Dmowskiego, Żelaznej, Górnej i Armii Krajowej?? Jest coś takiego w planach?
Kurde ale tam jest wielki ruch poco tam rondo lepiej jakby tam zrobić 3 pasy w kazdą strone i tunel bo się korki będą robić. jak dal mnei marnowane są pieniądze na to rondo w tym miejscu przecież to skrzyżownie jest proste i raczej myslący ludzie nie mają tam problemów. Lepiej jakby za te pieniadze co pójdą na to rondo wyremontują dziury w jakiejś innej częsci miasta, albo zaiwestują w pługi bo miasto nie odśnieżone. :)
mam nadzieje że to rondo będzie jeszcze mniejsze od tego na ul Kostromskiej
Pewnie zmarli stwarzaja tak duży ruch w tym miejscu.Rondo tutaj = glupocie urzędnikow i marnotrastwem publicznych pieniędzy
Racja GOŚCIU 21 ja bym proponował na skrzyżowaniu Armii Krajowej - Dmowskiego . Wyjechać z Dmowskiego po 14 graniczy z cudem
Rondo ? - SUPER - już doczekać się nie mogę jak miejscowi ekstremiści zaczną się zagryzać w walce o nazwę tego ronda.
Pewnie już organizują pierwsze zebrania w tej sprawie.
Zdecydowanie popieram.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!