Ja jestem za prohibicją. Sam spożywam alkohol i to nie mało i ta prohibibicja mnie raz dwa razy uratowała nieświadomy wszedłem do sklepu przed 6.00 a tu lipa. Więc na piecie w lewo i na Piome.
Gwarantuję wam, że to już ostatnia kadencja Krzysia, bo po pierwsze za pięć lat będzie już bliski emerytury i mu się nawet nie chciało sprawować urzędu. Ale przez te pięć lat sprzeda MZGK i PWiK, żeby pozyskać pieniądze na spłatę gigantycznych kredytów i wymian piecy, zniszczy przy tym komunikację miejską w Piotrkowie. W zamian będzie więcej kościołów, bo średnia życia w PTB już przekroczy 70+.
Zakaz sprzedaży alkoholu osobą dorosłym wprowadzono w nocnych godzinach ale młodzież przed 18 rokiem zycia legalnie kupuje alkohol w sklepach ale w dzień! I z tym nikt nic nie robi!!! Wspomne jescze o dyskotece ktora wpuszcza mlodziez od 16 roku życia i mniej gdzie na barze stoi wlasciciel i alkohol dla nieletnich sprzedawany jest bez zadnego oporu!
Piotrkow miasto starców tylko ludzie starsi głosowali za tym. Nic tylko pogratulować w jakim miejsce żyjemy.
za prohibicje wszystcy placimy w piotrkowie za paliwo bo jest zmowa stacji zeby sobie odbic za zakaz sprzedazy od 23-do 6
Sam jestem abstynetem i nie zależy mi czy kupię to piwo po 22, ale jestem też osobą prowadzącą działalność i szlak by mnie trafiał jak płaxiłbym za koncesję ciężkie pieniądze i zabroniono by mi handlować alkoholem. Każdy kij ma dwa końce.
Paliwo droższe w tym grajdole jak na autostradzie,a wiecie cymbały dlaczego ??? a no dlatego,że właściciele odbijają sobie prohibicyjne straty.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!