Gwarantuję wam, że to już ostatnia kadencja Krzysia, bo po pierwsze za pięć lat będzie już bliski emerytury i mu się nawet nie chciało sprawować urzędu. Ale przez te pięć lat sprzeda MZGK i PWiK, żeby pozyskać pieniądze na spłatę gigantycznych kredytów i wymian piecy, zniszczy przy tym komunikację miejską w Piotrkowie. W zamian będzie więcej kościołów, bo średnia życia w PTB już przekroczy 70+.
Ja jestem za prohibicją. Sam spożywam alkohol i to nie mało i ta prohibibicja mnie raz dwa razy uratowała nieświadomy wszedłem do sklepu przed 6.00 a tu lipa. Więc na piecie w lewo i na Piome.
Janusze co ma piernik do kostki czyli benzyna do alkoholu. Niem jak janusze mądrości
Ja jestem zdecydowanie za zakazem !!! Najgorsze było to bydło które podjeżdżało pod Zagłobę w Alejach 3-go Maja,kto nie mieszka w pobliżu takiego sklepu to nie wie jak się zachowują ćwoki bez mózgu.Nie ważne że to 3,4 czy 5-ta w nocy podjeżdżają autami,muzyka na ful,mordy drą i nie dają spać porządnym ludziom!!często picie pod sklepem lub po bramach,teraz przynajmniej jest spokój!!!DZIĘKUJĘ W IMIEMIU WIELU MIESZKAŃCÓW
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!