metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Grzesiek ~Grzesiek (Gość)07.12.2010 09:15

Gratuluję Kamilowi. Ostatnio mniej o nim pisano, więc się zastanawiałem,czy przypadkiem nie ma kontuzji. A teraz wszystko jasne: szlifuje formę za oceanem. Znaleźć się w ósemce w turnieju światowym to duży wyczyn. Gratuluję i życzę powodzenia w kolejnym turnieju. To wspaniałe, że mamy tak rozwijający się talent w naszym mieście. Może po Michale Bąkiewiczu doczekamy się kolejnej gwiazdy :)

00

Ziiom ~Ziiom (Gość)07.12.2010 10:08

Nie interesuje sie tenisem, ale gratuluje chlopakowi. Oby tak dalej.

00

Paweł ~Paweł (Gość)07.12.2010 13:46

Gratulecje Kamil! Piotrków jest z Ciebie dumny!

00

asia ~asia (Gość)07.12.2010 15:45

Gratuluję Ci Kamil :))) Znamy się z gim. Cieszę się, że ci idzie w tenisie, bo masz wielką pasję do tego

00

jaki ~jaki (Gość)09.12.2010 09:36

tylko co z jego talentem i pracą ma wspólnego piotrków . który młody zdolny sportowiec z ambicjami i talentem uzyskał znaczącą pomoc miasta piotrkowa trybunalskiego . wyłącznie jego upór i kasa rodziców spowodowała że jest tam gdzie jest .
miasto piotrków trybunalski nie jest zainteresowane szkoleniem sportowym młodzieży , przepraszam może z wyjątkiem super zdolnej młodzieży w piłce ręcznej / ha ha ha nie potrafią nawet wygrać województwa / ale co się dziwić skoro nawet super klub w superlidze - PGNIG-e - nie potrafi zatrudnić normalnego trenera do pracy szkoleniowej / strząbała /
ale z drugiej strony skoro idą takie pieniądze na tzw. promocję przez sport to może lepiej zamiast topić pieniądze w KIPERZE-PIOTRKOWIANINIE , powtórnie zatrudnić STRZĄBAŁE , znów będzie super promocja miasta , znów cała polska będzie mówić o piotrkowie /szkoda tylko że będzie to radość przez łzy - ze ś m i e c h u /

00

Bogdan ~Bogdan (Gość)09.12.2010 12:13

Ciekawe, czy prezydent w ogóle pogratulował chłopakowi takich międzynarodowych sukcesów. Obawiam się, że nie. Bo tak jak napisał "jaki", Piotrków nie dba o młodych zdolnych sportowców, a dba o starych, z których nie ma pożytku

00

piotrkowski kibic ~piotrkowski kibic (Gość)11.12.2010 18:54

Prezydent napewno nie wie co chłopak osiagnął do tej pory. Moze nawet nie wie ze w piotrkowie jest taki talnet. Miasto nic nie robi praktycznie dla sportu jedynymi dyscyplimnami w ktoórch topi pieniądze to piłka nożna i ręczna. Piłkarze nożni jak i ręczni nie reprezentują praktycznie żadnego pozimou. Concordia gra niewiadomo w której lidze zaś piłkarze ręczni są na przedostatniej czy ostatniej pozycji i w nich są inwestowane pieniądze. Ciekawy jestem jak prezydent reaguje na triumfy zapaśników cały czas coś o nich słychać. Ale im chyba tez miasto za wiele nie daje a z tego co wiem to kilku moze nawet kilkunastu chłopaków jest w kadrze narodowej i to w kazdej grupie wiekowej. Ale ten chłopak powinien spadac z tego miasta jezeli chce zajsc daleko tak jak i zapasnicy ktorzy odnasza moim zdaniem tez dosyc wielkie sukcesy

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga11.12.2010 22:27

"piotrkowski-kibic" napisał(a):
Ciekawy jestem jak prezydent reaguje na triumfy zapaśników cały czas coś o nich słychać.

Pewnie tak: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs317.snc4/41188_153809957963346_153809337963408_462042_2463390_n.jpg

00

wyborcaPT ~wyborcaPT (Gość)11.12.2010 23:00

"Piotrkowianin" napisał(a):

"piotrkowski-kibic" napisał(a):
Ciekawy jestem jak prezydent reaguje na triumfy zapaśników cały czas coś o nich słychać.

Marcin T. ~Marcin T. (Gość)14.12.2010 12:46

Nie rozumiem, czemu w artykule o bardzo zdolnym zawodniku z Piotrkowa dyskutuje się o zapasach. Przecież tu o inny sport chodzi???? Ja osobiście cieszę się, że temu chłopcu tak dobrze idzie w Polsce, w Europie i na świecie. Chociaż coś usłyszy się dobrego o Polakach, no i oczywiście o Piotrkowie. Podziwiam rodziców za oddanie i pomoc chłopakowi, bo z tego co wiem miasto pomaga niewielu sportowcom i to nie młodym, tylko starszym, którzy zarabiają i tak na siebie, a sukcesy marne. Szkoda, na świecie jest zupełnie inaczej - w młodych tkwi siła i to im trzeba pomagać!!!

00

Nowy komentarz

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat