Gratuluję Kamilowi. Ostatnio mniej o nim pisano, więc się zastanawiałem,czy przypadkiem nie ma kontuzji. A teraz wszystko jasne: szlifuje formę za oceanem. Znaleźć się w ósemce w turnieju światowym to duży wyczyn. Gratuluję i życzę powodzenia w kolejnym turnieju. To wspaniałe, że mamy tak rozwijający się talent w naszym mieście. Może po Michale Bąkiewiczu doczekamy się kolejnej gwiazdy :)
Nie interesuje sie tenisem, ale gratuluje chlopakowi. Oby tak dalej.
Gratuluję Ci Kamil :))) Znamy się z gim. Cieszę się, że ci idzie w tenisie, bo masz wielką pasję do tego
tylko co z jego talentem i pracą ma wspólnego piotrków . który młody zdolny sportowiec z ambicjami i talentem uzyskał znaczącą pomoc miasta piotrkowa trybunalskiego . wyłącznie jego upór i kasa rodziców spowodowała że jest tam gdzie jest .
miasto piotrków trybunalski nie jest zainteresowane szkoleniem sportowym młodzieży , przepraszam może z wyjątkiem super zdolnej młodzieży w piłce ręcznej / ha ha ha nie potrafią nawet wygrać województwa / ale co się dziwić skoro nawet super klub w superlidze - PGNIG-e - nie potrafi zatrudnić normalnego trenera do pracy szkoleniowej / strząbała /
ale z drugiej strony skoro idą takie pieniądze na tzw. promocję przez sport to może lepiej zamiast topić pieniądze w KIPERZE-PIOTRKOWIANINIE , powtórnie zatrudnić STRZĄBAŁE , znów będzie super promocja miasta , znów cała polska będzie mówić o piotrkowie /szkoda tylko że będzie to radość przez łzy - ze ś m i e c h u /
Ciekawe, czy prezydent w ogóle pogratulował chłopakowi takich międzynarodowych sukcesów. Obawiam się, że nie. Bo tak jak napisał "jaki", Piotrków nie dba o młodych zdolnych sportowców, a dba o starych, z których nie ma pożytku
Prezydent napewno nie wie co chłopak osiagnął do tej pory. Moze nawet nie wie ze w piotrkowie jest taki talnet. Miasto nic nie robi praktycznie dla sportu jedynymi dyscyplimnami w ktoórch topi pieniądze to piłka nożna i ręczna. Piłkarze nożni jak i ręczni nie reprezentują praktycznie żadnego pozimou. Concordia gra niewiadomo w której lidze zaś piłkarze ręczni są na przedostatniej czy ostatniej pozycji i w nich są inwestowane pieniądze. Ciekawy jestem jak prezydent reaguje na triumfy zapaśników cały czas coś o nich słychać. Ale im chyba tez miasto za wiele nie daje a z tego co wiem to kilku moze nawet kilkunastu chłopaków jest w kadrze narodowej i to w kazdej grupie wiekowej. Ale ten chłopak powinien spadac z tego miasta jezeli chce zajsc daleko tak jak i zapasnicy ktorzy odnasza moim zdaniem tez dosyc wielkie sukcesy
Nie rozumiem, czemu w artykule o bardzo zdolnym zawodniku z Piotrkowa dyskutuje się o zapasach. Przecież tu o inny sport chodzi???? Ja osobiście cieszę się, że temu chłopcu tak dobrze idzie w Polsce, w Europie i na świecie. Chociaż coś usłyszy się dobrego o Polakach, no i oczywiście o Piotrkowie. Podziwiam rodziców za oddanie i pomoc chłopakowi, bo z tego co wiem miasto pomaga niewielu sportowcom i to nie młodym, tylko starszym, którzy zarabiają i tak na siebie, a sukcesy marne. Szkoda, na świecie jest zupełnie inaczej - w młodych tkwi siła i to im trzeba pomagać!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!