A najlepsze są przesyłki priorytetowe, czyli wyciąganie od ludzi pieniędzy.
Super listonosz kandyduje z PIS w I okręgu wyborcy oceńcie go w wyborach . Myśle , ze to jedyna okazja by powiedzieć o tym listonoszu co naprawdę myslice.
Madzia E. z Wyzwolenia,bywalczyni sklepiku na Szmidta to beztalencie i plotkarz listonoszowy
Nie korzystam z usług poczty polskiej,omijam orleny i lotosy,z OC ide do konkurencji,PZU omijam,nie daje zarobić podłej zmianie !
I najlepsze tłumaczenie ale nie było nikogo w domu mimo że balkon był otwarty, w domu był włączony telewizor i było słychać rozmowy. No i z tego powodu trzeba włożyć awizo z datą dnia poprzedniego żeby było śmiesznie. I dlatego jeśli coś zamawiam nie korzystam z usług poczty wolę zapłacić więcej i dostać przesyłkę do domu, a nie po nią jechać.
Listonosze są teraz tacy leniwi, że wkładając listy do skrzynki zawieszonej na furtce nie zamykają klapki od skrzynki i podczas deszczu listy mokną. A poczta nie widzi w tym niczego nieprawidłowego.
U mnie to samo... tłumaczą się,że listonosz to nie święty Mikołaj , żeby nosić wielkie paczki w worku. Za każdym razem jak dzwonię, że w domu byłam a avizo w skrzynce zostawiono i, że napiszę skargę na następny dzień miałam dostarczoną paczkę. Poczta tłumaczy się, że spora przesyłka nie mieści się do skrzynki ale to przesyłka polecona jest więc do rąk własnych a nie do skrzynki.
Ja tam omijam pocztę i zamawiam do paczkomatu ewentualnie innym kurierem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!