metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bizon bizonranga25.02.2013 22:59

Sonda: Jaka droga w Piotrkowie jest najbardziej dziurawa?

00

Siamka ~Siamka (Gość)25.02.2013 23:08

Delta była tam pierwsza ale Policja nie pozwoliła naprawić tej awarii na drodze i wezwali kolegów Holl Król z którymi współpracują i po temacie , podoba mi sie taka współpraca żebyśmy mogli swobodnie jeździć dzięki takim firma :)

00

ChojRak ~ChojRak (Gość)25.02.2013 23:19

Pięknie K... Pięknie! ale jak się glosuje na jedyneczki z list i plakatów to czego się spodziewać ! Cały czas ta sama klika siedzi i wysysa kasę z miasta ! Ot np Macierewicz czy Radziszewska rzucili ich do Piotrkowa bo nigdzie indziej by nie wygrali i co zrobili dla miasta ? NIC!Wypierniczyli do Warszawki i im dobrze a ludzi z Piotrkowa mają głęboko gdzieś! Raz w roku rajd rowerowy Pani łaskawie zrobi żeby ludziom oczy zamydlić ? Masakra, że ludzie na taką kiełbasę wyborczą lecą.

00

Piotrkowski ~Piotrkowski (Gość)25.02.2013 22:05

Cały komentarz na tą całą sytuację.

00

xxxasd ~xxxasd (Gość)25.02.2013 20:58

I nową nazwę ronda :)
RONDO URWANEGO KOŁA :P

00

lol ~lol (Gość)25.02.2013 21:47

Piotrkowskie drogi to same dziury.Po zimie wszystkie niespodzianki widać i czuć podczas jazdy.
Wojska Polskiego,Słowackiego,sulejowska itd.- masakra !!!

00

Piotrkowianin_22 ~Piotrkowianin_22 (Gość)25.02.2013 21:58

Dużo przetargów na drogi, a wykonawców nie widać. Ściągają drogowców z Łodzi itp. Piotrkowskie firmy pod nosem. No, ale jak chcę się taniej... :)

00

Lelum ~Lelum (Gość)25.02.2013 20:12

A to Piotrków właśnie! Dziury jak kratery po meteorytach:)

00

Przekora:) ~Przekora:) (Gość)25.02.2013 20:50

A ja akurat jechałem za tym autobusem i nie jestem do końca przekonany, że awaria była spowodowana tymi wyrwami w jezdni. To że stan dróg, delikatnie mówiąc, jest u nas kiepski to jedno ale ten autobus się toczył i wjeżdżając a nie wpadając w tę wyrwę nie mógł aż tak uszkodzić zawieszenia. Podejrzewam, że uległo ono naderwaniu wcześniej, w trasie, a w Piotrkowie przelała się jedynie ta "czara goryczy"

00

Pączek ~Pączek (Gość)25.02.2013 19:52

Co tam dziury.. Ważne żeby kościoły były oświetlone

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat