Pięknie K... Pięknie! ale jak się glosuje na jedyneczki z list i plakatów to czego się spodziewać ! Cały czas ta sama klika siedzi i wysysa kasę z miasta ! Ot np Macierewicz czy Radziszewska rzucili ich do Piotrkowa bo nigdzie indziej by nie wygrali i co zrobili dla miasta ? NIC!Wypierniczyli do Warszawki i im dobrze a ludzi z Piotrkowa mają głęboko gdzieś! Raz w roku rajd rowerowy Pani łaskawie zrobi żeby ludziom oczy zamydlić ? Masakra, że ludzie na taką kiełbasę wyborczą lecą.
Piotrkowskie drogi to same dziury.Po zimie wszystkie niespodzianki widać i czuć podczas jazdy.
Wojska Polskiego,Słowackiego,sulejowska itd.- masakra !!!
Dużo przetargów na drogi, a wykonawców nie widać. Ściągają drogowców z Łodzi itp. Piotrkowskie firmy pod nosem. No, ale jak chcę się taniej... :)
A ja akurat jechałem za tym autobusem i nie jestem do końca przekonany, że awaria była spowodowana tymi wyrwami w jezdni. To że stan dróg, delikatnie mówiąc, jest u nas kiepski to jedno ale ten autobus się toczył i wjeżdżając a nie wpadając w tę wyrwę nie mógł aż tak uszkodzić zawieszenia. Podejrzewam, że uległo ono naderwaniu wcześniej, w trasie, a w Piotrkowie przelała się jedynie ta "czara goryczy"
Rondo Sulejowskie było już naprawiane kilka razy i dalej jest tam dramat! To miasto i PEUK Chojniaka to jawna kpina i maszynka do wyciągania publicznych pieniedzy!
Nie mam problemów z dziurami w jezdni, ponieważ wiem
z doświadczenia, że problem w warunkach polskich należy do nierozwiązywalnych (urzędnik nigdy nie rozwiązał żadnego problemu), więc jeżdżę samochodem terenowym, na solidnej ramie i wysokich kołach. Samochód terenowy, nie jest ekonomiczną wersją transportu, ale jego posiadanie, pozwoliło mi nabrać ogłady, i nie zachowuję się emocjonalnie po wjechaniu w dziurę.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!