Może wcześniej ten autobus przejeżdżał Kopernika od strony Armii Krajowej do torów prawym pasem... To by wyjaśniło urwanie koła na kolejnej dziurze ;P
Albo wysokie pensyjki urzedników albo dobre drogi..Wybraliscie to pierwsze..
Nie ma sensu spierać się, czy akurat na ulicy X lub Y są dziury czy nie. Bez wątpienia ogólny stan jezdni w Piotrkowie urąga wszelkim normom i wszelki zasadom bezpieczeństwa. Smutne jest to, że nikt za to mocno nie "beknie" i wszelkie powstałe przez dziury koszty pokrywają użytkownicy, a nie zarządcy dróg. Może gdyby złożyć jakiś pozew zbiorowy i wysunąć mocne roszczenia...
trzeba bylo po wpadnieciu w dziure wezwac policje lub straz wiejska i zglosic szkode. my tak zrobilimsy bez wahania z moja narzeczona. teraz czekamy na kase.
Ale to jest ich, a szczególnie szefa, celem, aby dosięgnąć niebios. Razem z ks. proboszczem.
Nie w głowie im takie przyziemne rzeczy.
Możesz mi pokazać dziurę na Sulejowskiej??
Ja już po remoncie zawieszenia...ciekawe czy ktoś mi zwróci koszty? uzywam auta moze kilka razy w tyg i nie jest to stary samochód. Moze to przez moje złe użytkowanie a moze nie potrafie jeżdzić...a co do zdazenia na rondzie to niewazne czy to dziura był abezpośrednia przyczyna czy nie ogólnie siara jak chole.ra...
yyyy od ronda na lodzka kostromska az do brzeznickiej niema dziur :)tam chyba mieszka ktos wazny:)ha ha ha
Jakie społeczeństwo taka władza...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!