mam informacje, Ze klub długi, znaczne długi . Oczekuję informacji czy to prawda.
Wejdź na stronę Piotrcovii i dowiesz się dlaczego nie gra!Agata jesteśmy z Tobą!
Lopez jak nie chodzisz na mecze to nie rób znów zamieszania.
W sobotę spiker powiedział o co chodzi,dlaczego zawodniczki nie grają.
Do Lopeza...(i jeszcze kilku nicków których używa). Nie udzielam się na forum sportowym z powodu jakości dyskusji uczestników forum. Ty jesteś jedną z osób które nazwałbym sfrustrowanym miernotą. Twoje wpisy to jedno wielkie bagno. Ale to co napisałeś o Agacie jest już poniżej wszelkiej krytyki!!!!
Jestem kibicem piotrkowskiego sportu. Nie siedzę blisko jakiejkolwiek drużyny, a mimo to wiem dlaczego Agata nie grała. Ty starasz się na siłę pokazać, że jesteś znawca (a pewnie blisko współpracujesz z którymś z klubów)i nie wiesz dlaczego Agata nie grała? Taki z Ciebie znawca?
Mam prośbę nie wrzucaj prawdziwych kibiców do jednego worka z sobą "Piotrkowscy kibice i ja czekam na odpowiedź". Bo Ja jako kibic nie życzę sobie być w takim Twoim towarzystwie.
Wszelka polemika nie ma z Tobą nie ma sensu.
Agato jestem z Tobą jako kibic, a przede wszystkim jako człowiek.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!