metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lopez ~Lopez (Gość)18.01.2012 21:10

mam informacje, Ze klub długi, znaczne długi . Oczekuję informacji czy to prawda.

00

kibic ~kibic (Gość)18.01.2012 22:28

Wejdź na stronę Piotrcovii i dowiesz się dlaczego nie gra!Agata jesteśmy z Tobą!

00

re ~re (Gość)19.01.2012 13:07

Lopez jak nie chodzisz na mecze to nie rób znów zamieszania.
W sobotę spiker powiedział o co chodzi,dlaczego zawodniczki nie grają.

00

zniesmaczony ~zniesmaczony (Gość)19.01.2012 13:42

Do Lopeza...(i jeszcze kilku nicków których używa). Nie udzielam się na forum sportowym z powodu jakości dyskusji uczestników forum. Ty jesteś jedną z osób które nazwałbym sfrustrowanym miernotą. Twoje wpisy to jedno wielkie bagno. Ale to co napisałeś o Agacie jest już poniżej wszelkiej krytyki!!!!
Jestem kibicem piotrkowskiego sportu. Nie siedzę blisko jakiejkolwiek drużyny, a mimo to wiem dlaczego Agata nie grała. Ty starasz się na siłę pokazać, że jesteś znawca (a pewnie blisko współpracujesz z którymś z klubów)i nie wiesz dlaczego Agata nie grała? Taki z Ciebie znawca?
Mam prośbę nie wrzucaj prawdziwych kibiców do jednego worka z sobą "Piotrkowscy kibice i ja czekam na odpowiedź". Bo Ja jako kibic nie życzę sobie być w takim Twoim towarzystwie.
Wszelka polemika nie ma z Tobą nie ma sensu.
Agato jestem z Tobą jako kibic, a przede wszystkim jako człowiek.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat