Wystarczy zobaczyć cały film ze zdarzenia i wiadomo Kto był agresorem i na nic to sympatię polityczne fakty mówią wyraźnie
Myślę że minister Kamysz rozliczy podkomisje i jej wydatki. I okaże się jak manipulowali . A teraz, kwik słychać
Przestali go zapraszać do Woli Krzysztoprskiej i nerwowy się zrobił.
W naszym chorym kraju wariat robi karierę polityczną.To niedopuszczalne.
Stoją przed budynkiem tv i krzyczą: Wolę media, wolne media.. hahahaha A jakie były przez ostatnie 8 lat ? Były zawłaszczone przez Kaczyńskiego. Wolne media to identyczne z tym, jak komuch Piotrowicz prokurator stanu wojennego w Sejmie wrzeszcząc z różańcem w ręku ,:Precz z komuną, precz z komuna...... Teraz ja mogę krzyknąć : Precz z Kaczyńskim Precz z PiS -em precz z Duda . Duda jest bardziej podły od sterowanego Lecha K 100 razy. Za warcholstwem, anarchia, wichrzycielstwem stoi najpodlejszy mieszkaniec Polski wróg publiczny nr 1 Jarosław Kaczyński. To ropiejący wrzód na zdrowym ciele Polski.
Ostatni dzień urzędowania Dudy:
Kogo tu jeszcze ułaskawić zawczasu? No ja głupio się pytam? Muszę Siebie ułaskawić od wszystkich spraw przeszłych, teraźniejszych i przyszłych.
Oto rozwiązanie zagadki, dlaczego Duda uparcie twierdzi, że ci dwaj przestępcy są skutecznie przez niego ułaskawieni.
A teraz jeszcze Duda blokuje nam podwyżki wynagrodzenia. Wstyd pisowski . Nauczyciele nie zapomną
Patrząc jak Pisowscy nie mogą pogodzić się z utratą władzy porą teraz pogonić z samorządu Ziembowych , janikowych, misiewiczowych itd . Wybory samorządowe tuż tuż. Do dzieła Rodacy
Ja jestem nauczycielem i chce podwyżkę teraz bo w przyszłym roku zamierzam iść na roczny 100 procentowo płatny urlop, to więcej zarobię- nie można przecież się tak przemęczać ludzie ja pracuje 18 godzin w tygodniu i mam 4500 na rękę/ jak zyc
"Ciemnemu ludowi" (według kurskiego) wszystko trzeba tłumaczyć na obrazkach bo mówienie dziś o konstytucji do nikogo przecież nie trafi a PiS powołując się na "autorytety" typu czarnek, będzie jojczyć na prawo i lewo, że nowa władza złamała prawo.
Konstytucja->KRRiT->TVP
I niczego innego w temacie TVP nie ma w konstytucji. Rada mediów narodowych przejmująca obowiązki organu konstytucyjnego KRRiT to jawne konstytucji złamanie.
Wypowiedział się już na ten temat TK w roku 2016, dzięki czemu pod treścią opublikowanej ustawy (przepchniętej przez sejm przez PiS i zatwierdzonej przez Dudę) znajduje się adnotacja, że Trybunał Konstytucyjny uznał ją za niezgodną z konstytucją w kwestii przekazania części obowiązków KRRiT do pisowskiego potworka, zwanego "rada mediów narodowych" (małe litery celowo). Na jakie więc prawo powołują się dzbany z PiS i jaką konstytucję, bo na pewno nie tę, którą podczas tworzenia tego potworka złamali.
I od razu obrazujacy przykład:
Złodziej kradnie ci samochód, łapiesz go ale złodziej twierdzi, że chce być sądzony nie przez osadzony w konstytucji sąd a przez swój własny, który sobie sam powoła. Dodatkowo złodziej oskarża cie o to, że chcąc doprowadzić go na policję a potem postawić przed normalnym sądem, nie szanujesz ustanowionego przez niego prawa.
I tyle w temacie.
Tłumaczyć, rysować, rysować i tłumaczyć...
I tak do skutku...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!