Dla dobra miasta i gminy to przewodniczący rady miejskiej i przynajmniej 3 radnych powinni przestać judzić i kopać dołki pod burmistrzem.
Burmistrz traktuje petentów jak intruzów. Sam przekonałem się o tym na własnej skórze. Przed wyborami był miły i uprzejmy, a teraz jest chamski i wyrachowany. Pomyliłem się oceniając go pozytywnie. Myślę, że nie tylko ja. Człowiek uczy się na błędach. Kolejny raz się nie dam nabrać.
Po tym spotkaniu dla dobra miasta i gminy pan burmistrz powinien zrezygnować ze stanowiska jeżeli ma honor.
Czy jest to możliwe aby urząd pobierał od 1 sierpnia po nowych stawkach za śmieci,jeżeli wojewoda podpisał uchwałę w dniu 4 sierpnia a ona może wejść w życie po 2 tygodniach tj.19 sierpień 2015 r. Tym bardziej,że w uchwale radnych nie było terminu obowiązującej daty od 1 sierpnia.
Liczba komentarzy pod tym artykulem swiadczy jak bardzo potrzebne jest forum na stronie UM w Sulejowie!
Jak dobrze ,że głosowałam na Stasia.Teraz wiem ,że nie przyłożyłam ręki do upadku mojej małej ojczyzny.Pozdrawiam pana Baryłę,który może być dumny z tego co zrobił dla gminy.A wszyscy którzy głosowali na obecnego niech zrobią zrzutkę na obietnice wyborcze pana Wojtka.Może wtedy zrealizuje wtedy swe "plany".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!