Słyszałem, że Pani Kierownik Kasia S. z UM w Sulejowie w nagrodę za osiągnięcia ma przejść do referatu Promocji? ciekawe? A druga sprawa to MZK chcą ją sprywatyzować (w np. Sp z o.o.) zrobić mały plus na koniec pierwszego roku potem zrobić inwestycje i w nią utopić kasę tak żeby trzeba było po końcu kolejnego roku pokryć stratę na nieprzewidzianych kosztach zwiększenia inwestycji tak aby rada się na to nie zgodziła a w efekcie prezes będzie musiał postawić w stan likwidacji spółkę i likwidator sprzeda ją jednemu z dużych koncernów za jakieś 10% faktycznej wartości?
Pan Milerowski musiał tak głosować. W urzędzie pracuje jego córka i zięć. Mogli by stracić pracę.
Podczas wyborów były pogłoski ,że burmistrzowi w kampanii pomaga Piotrków. Dlatego w gminie nie ma fachowców. Te wszystkie ulotki ktoś mu musiał pisać . A może pani?
Nie wiem czy ktoś jeszcze o tym pamięta, ale kilka dni temu znalazłam ulotkę przedwyborczą "naszego burmistrza", w której obiecywał, że kiedy zostanie wybrany na burmistrza to stawka za odbiór śmieci będzie wynosiła 3 zł. Teraz Pan burmistrz prowokuje nagonkę na radnych twierdząc, że "wykazali się brakiem szacunku do mieszkańców". To Pan, Panie Burmistrzu nie ma do nas szacunku. Powinien Pan być rozliczony z każdej swojej obietnicy bez pokrycia, punkt po punkcie. Jak na razie z żadnej Pan się nie wywiązuje, a było ich mnóstwo.
Do komentatora za 20%. To ty sam kupisz MZK za 20% bo widocznie masz kasę i już jesteś z nimi może umówiony.
Kiedyś za afery wsadzali teraz to oni się tylko mylą i popełniają błędy. Prawda????
Czy to prawda,że po urzędzie chodzą plotki,że pan przewodniczący szykuje się na burmistrz i dlatego radni nie mogą się porozumieć z burmistrzem.
kolejna krystaliczna postać w sulejowskim światku( przewodniczący)..śmiech na sali
wszystkie festyny, koncerty, dożynki itp robi urząd i MOK za swoje (nasze z podatków) pieniądze. Niektórzy radni w swoich okręgach udają, że to ich zasługa i liczą, że ciemny lud to kupi...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!