Mój Boże, a w Sulejowie na dożynkach bez zmian. PO,PSL, SLD to gdzie Wojciechu ten Czas na Zmiany ? To kontynuacja starego porządku tak jak i w urzędzie.
Znowu usunęli piotrkowianina,który interesował się Sulejowem. Nudził się wpisami z Piotrkowa. U nas przynajmniej coś piszą na temat burmistrz a o prezydencie tylko listy pochwalne.
Coś mi się wydaje że Pan burmistrz nie dotrwa do końca kadencji... A czy tylko mi się obiło o uszy że w naszej cudownej gminie jest szykowany jakiś gruby wałek na DUŻĄ kasę z udziałem miłościwie nam panującego Pana O.?
Czy w tym samym czasie nie powstał "Młody Sulejów dla Pokoleń" ,który nie przeobraził się w komitet wyborczy obecnego burmistrza???
Jutro będzie sesja. Może być ciekawa i burzliwa. Powinno przyjść jak najwięcej osób. Ja będę.
za co Wojtek buduje boisko do plażówki? nie za nasze podatki? taki dobry ciekawe ile godzin to boisko będzie wykorzystane w tym roku? może będzie z pięć turniejów, jeden jesienny, drugi październikowy, z okazji listopada, na andrzejki jeden i na mikołaja jeden no i jeszcze bożonarodzeniowy dla pracowników UM w Sulejowie.
Jednak Wojciechowi obcięli pensje. Nawet dzielnie to przyjął ale po jakimś czasie nie wytrzymał i zawory puściły. Pokrzyczał i wyszedł. Po ok.10 min. wrócił. Ale czy coś do niego trafiło to wątpię. Ucieszył się jak radni nie uwalili znajomemu dyrektorowi boiska za następne 40 tysięcy zł(ciekawe ile naprawdę będzie kosztowało). Kruczkami prawnymi załatwili radnych(2 radców zatrudnia oraz jeszcze kancelarie prawą). Ciekawe czy są tacy dobrzy i wybronią go z obcięcia pensji.
a Pan Wojtek ucieka na drugą stronę ulicy jak widzi dawnych znajomych, i bierze cały spad od Chojnika jak leci a ludzie to widzą i już mówią że Wojtek zostanie z ręką w nocniku, obniżyli mu pensję ponoć do minimalnej jakieś 4500 na rękę to i tak ze 2 razy więcej niż dotychczas zarabiał, szału nie ma ale jaka praca taka płaca.
do ~W-sulej (Gość)
Jeśli nowe boisko kosztowało 150 tysięcy złotych, to powinno zostać wybudowane w trybie przetargu publicznego. Tymczasem budowę podzielono na kilka pozornie niezależnych od siebie zadan. Czy to nie jest temat dla prokuratury?
Kto kazał wyczyścić wpis na temat panów radnych: Ciapały i Króla.Takie oskarżenia jakie tam padły to sprawa prokuratorska Niech ludzie zobaczą w jaki sposób atakowani są radni,jeżeli nie głosują po myśli burmistrz.Jest to ,ta sama praktyka co w czasie kampanii wyborczej. Opluwać wszystkich,którzy nie zgadzają się z nimi. Ini Mamy prawo wiedzieć na czyje polecenia działacie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!