metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
realista ~realista (Gość)14.11.2020 00:33

Niech ci wszyscy mądrzy wyliczą i podadzą w telewizorze ile osób umrze / umarło na inne choroby, bo na czas nie dostali się do przychodni / szpitala, dlatego że covid wszystkim rozumy poodbierał.

72

gość_gość ~gość_gość (Gość)13.11.2020 18:54

Mnie z goronczkom nie chciały pszyjonc na rosfelta. A pracujom 9ne z moich podatkuf

014

gość_ona_ja ~gość_ona_ja (Gość)14.11.2020 10:34

Treść komentarza została usunięta przez moderatora forum

31

gość_zara ~gość_zara (Gość)14.11.2020 08:29

Ja co prawda zostałam przyjęta z dzieckiem ale po dwóch dniach wypisano nas bo jak stwierdził pan doktor w ogóle nie powinno się nas przyjąć. Po tygodniu cudem trafiliśmy z zagrożeniem życia do Matki Polki. W Łodzi przecierali oczy jak z takimi wynikami można wypisać dziecko ze szpitala. Oby nigdy nie trzeba było korzystać z piotrkowskich szpitali.

191

w? ~w? (Gość)13.11.2020 22:11

Co na to ciągle tu obecni siewcy nieustającej covidopaniki - rycerze chytrego Bila?
Ilu już ludzi zmarło z braku należytej opieki lekarskiej?
Kto za to weźmie odpowiedzialność?

121

gość_gosc ~gość_gosc (Gość)14.11.2020 17:30

Sluzba zdrowia lezy w calym kraju,nie tylko w naszym pisogrodzie.Ze swieca szukac porzadnego szpitala.

61

gość_polo ~gość_polo (Gość)14.11.2020 14:48

Sami szarlatani w piotrkowskich szpitalach...?;(

71

gość_nn ~gość_nn (Gość)13.11.2020 17:57

To nasza służba zdrowia wykańcza ludzi boimy się iść do lekarza czy wezwać pogotowie bo albo nam wrypia kwarantannę albo szpital i zgon. Ludzie zdrowi dostają testy z pozytywnym wynikiem a chorych mają w dupie i tele porada nieważne czy ma 10 czy 90lat pod firmami pogrzebowymi kolejki. Ludzie umierają na brak dostępu do lekarza a nie covid że to w skrócie oznacza,,jestes chory skonsultuj się z lekarzem lub od razu z firmą pogrzebową,,

162

gość_aaannonim ~gość_aaannonim (Gość)16.11.2020 14:32

Niech teraz biorą wszystkich tych co sieją ta propagande nie potrzebujemy takich rządzących oni mają krew na rękach i to nie mało tacy ludzie nie powinni rządzić widać że brak dobrego protestu jak by wszyscy wyszli na ulice to może by zrozumieli gdzie się podziała demokracja wolność słowa i nasza wolność

51

wyrazy wspolczucia ~wyrazy wspolczucia (Gość)18.11.2020 13:39

Czy ta pani pracowała na odziale laryngologi ? :(

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat