metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Lesina23 Lesina23ranga16.02.2014 11:41

"marta" napisał(a):
a najgorsi są nauczyciele w-fu,myślą ,że ich przedmiot jest ważniejszy od polskiego i matematyki.miałem w LO nauczycielkę od w-fu straszną skórę i wydrę.nie mogła miec dzieci i była przez to podwójnie wredna.

Skkoro uważasz że w-f był nie potrzebny i taka zołza była to poco tam chodziłaś/eś/oś trzeba było iść do lekarza zwolnienie i masz spokój:P

11

MK2 ~MK2 (Gość)16.02.2014 12:51

Ciekawe, czy gminy zapłacą również za "puste" nadgodziny wynikające z okienek i za przekroczony w ten sposób tygodniowy wymiar pracy.

31

ja jako były ~ja jako były (Gość)17.02.2014 10:56

biedni belfrowie
Uprzejmie proszę o informację jakie klasówki poprawiają mozolnie nauczyciele , śpiewu, rysunków, WOS-u,a szczególnie ci wuefiarze i kilku innych równie "ważnych" przedmiotów, a których pensum niczym nie różni się od pensów polonistów i matematyków.

32

demon ~demon (Gość)17.02.2014 15:01

My tutaj piszemy zacietrzewieni i ze złością, jak ciężko jest w innych zawodach, a nauczyciele śmieją się z naszych żali i rozgoryczenia, że tak właśnie ustawili sobie prawo, system i władzę, które zawsze będą ich sojusznikami.

11

jest źle ~jest źle (Gość)17.02.2014 21:33

Nauczyciele zawsze są gotowi jęczeć, jak to im ciężko w życiu. Wielce roszczeniowe towarzystwo, którym nie należy się zbyt wiele ze względu na ogrom różnorakich ulg, wygód, ukłonów w ich stronę, bonusów itd. Dobrych nauczycieli jest garstka, reszta to niespecjalnie dobrze wykształcone towarzystwo średnio rozgarniętych szaraków, niewiele sobą reprezentujących także w kategoriach pozazawodowych. Taka prawda.

22

`Piotrkowianin ~`Piotrkowianin (Gość)18.02.2014 09:32

Dziwnie myślicie.
Zawsze mogliście być Nauczycielem, policjantem, prawować w więziennictwie , wojsko, straż pożarna.
czego STĘKACIE ????
Nie uczyłeś się w tym kierunku to czego wymagasz od życia ?

01

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat