też bym chciała wiedzieć nazwisko jej ponieważ możliwe że ją znałam... bardo prosze o powiedzenie
a to wiem ktora to panna.kiedys do stomatologa przyszla z kubkiem i szczoteczka i przed wejsciem do gabinetu zęby myla i do foliowki pluła..szkoda slow..niebylo dnia by kasy nie żulila na ulicy
Jakie z waszych ustaleń z TVN-u się dowiedzieliście. Po drugie wypadało by choć zdjęcie niemieckiej policji wstawić. Myślałem że redakcja choć jakiś wysiłek wkłada w informacje nam serwowane. Takie to byle jakie takie.
Od kiedy to citroen C8 jest busem ?? Nie wiem, to taki Fiat Ducato to już chyba jest TIR.
Przestańcie przepisywać głupoty z innych portali i zacznijcie trochę sami konstruktywne artykuły pisać
Hmmm tak powiedział policjant... Może on powinien sprawdzić jak wygląda ten wóz.
A dlaczego nie jest wspomniane, że ta dwójka przed tym wypadkiem spożywała alkohol ?
Naturalna selekcja działa... Myślę, że nominację do nagrody Darwina mają pewną.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!