20 letni kierowca...
Słabo mi się robi jak to czytam.
Prawo jazdy na TIRa powinno się dostawać w wieku 25 lat a nie 20 !
Do odpowiedzialności powinni pociągnąć też człowieka który wsadził za kółko tego młodziaka.
20 lat z prawkiem kat.C? a nie jest tak, ze trzeba miec ukonczone 21 lat, zeby wogole moc zdawac kat.C?
Mam prawko kat.C od 40 lat, ale żeby je zdobyć musiałem jeździć solówką 3 lata, dopiero mogłem przesiąść się na coś większego. Puszczać dziecko na tak duży samochód to wielka głupota wydających to prawko jak i przyjmującego go do pracy, to są właśnie efekty!
to są skutki kiedy jako pierwsze auto po kursie dostają TIRa. znam gościa w tym samym wieku który już zabił Tirem matke dwujki dzieci.
po pierwsze droga na katowice jest przejezdn dla samochodow osobowych i nie trzeba jezdzic objazdem . Bylem na miejscu tego wypadku...gosciu stojac na poboczu chodzil i szukal jakiegos wulkanizatora...a ten mlody 20 latek nieprzysnol tylko sie zagapil bo tamtego kolesia naczepa wystawala 1m na jezdnie
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!