pisze kolejny raz broniąc go bo wiem że to dobry chłopak i wiem że mając tylko 20 lat został wrzucony na głęboką wodę... radząc sobie z wszystkimi problemami jakie przyniosło mu życie!!!! mało jest tak młodych i odpowiedzialnych ludzi nie ma innej opcji musi być dobrze on na to zasługuje!!!
Panu kierowcy-uczestnikowi wypadku życzę aby już nigdy w swojej karierze zawodowej nie musiał przezywac podobnej tragedii. I aby szybko ten koszmar wymazal ze swojej pamięci
Nie znam chłopaka jeżeli o to chodzi nie chce znać szczegółów po prostu jest mi go bardzo szkoda wiem co to znaczy taki wypadek...prosze napisać tylko czy jest lepiej[cytat="asssia"]
dla nas znajomych i rodziny wasze komentarze są żałosne!!!nikt z was nie wie jak było a komentujecie!!!trzymaj się Piotruś i ty Asiula też!buziaki z Manchesteru :*
zastanawiam się czy ktoś z was pomyślał...jak się czuje rodzina?czytając wasze głupie komentarze!!!!
Ja pie.....! pełna profeska...
Do epikiller- widać że czytasz tekst bez zrozumienia. Może wrócił byś do szkoły i pobudził do logicznego myślenia swoją tępą mózgownicę.......
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!