Zastanówcie się za nim podejmiecie się krytyki skoro tak młody chłopak podjął się tak ryzykownej i ciężkiej pracy to chyba o czymś to świadczy!!!! Zapewne miał ku temu nie małe powody ale to chyba nie wynika z głupoty a zaradności życiowej z czym w dzisiejszych czasach ciężko szczególnie u tak młodych ludzi. Teraz nie jest mu potrzebna zbędna krytyka a wsparcie więc życzcie mu lepiej szybkiego powrotu do zdrowia bo uwazam ze to jest teraz istotne!!
Te dwa ostatnie komentarze sle do forumowiczow ktorzy tez stawiaja krytyke na miejscu pierwszym automatycznie odpowiadam na ich linki
A skąd wy możecie wiedzieć ile on miał lat, widział ktoś dowód osobisty tego człowieka, nawet media nie wiedzą o której godzinie to się dokładnie stało a piszą że ok 1.30, a gówno prawda bo to było ok 3.20, ale każdy mądry się wypowiada,a żaden z was nie chciałby być na miejscu tego kierowcy.
i tu masz rację bo godzina jest błędna i to pokazuje profesjonalizm naszych mediów. Nie wierzcie we wszystko co piszą.
Co do kierowcy to moim zdaniem przysnoł a to nie wina wieku a zmęczenia i każdemu może się to przytrafić.
Dziękuję wszystkim tym, którzy bronicie chłopaka i myślicie jak ja.
Chłopak sam niestety nie może się obronić przed Wami-okrutnymi, pustymi ,,sędziami".
Może ,,wszechwiedzący, wszechmocni, hiperniemylni"-może coś do Was dotrze. Ruszcie swoje sumienia, zamist swoje d...y i przestańcie pisać gnioty niepotzebne nikomu. No chyba,że piszecie dla samych siebie, w wiadomym celu-żeby sę dowartościować.
Najprościej jest ,,smarnąć", może NALEŻAŁOBY zapytać o Jego stan zdrowia i życzyć Człowiekowi więcej szczęścia.
Nie stał pod budką z piwem, na rogatce, tylko ciężko pracował.
Won od Niego.Poszli!!
wiek sie zgadza, a przyczyny przyadku nikt oprocz niego nie zna. A pozatym kogo interesuje o ktorej to sie stalo.
Od dawna wiadomo ze Polacy to naród żywiący się sensacją i krytyką.Czytam te wszystkie wpisy pod wydarzeniem , jakie miało miejsce. Stało sie cos co stac sie nie powinno, ale sie zdarzyło. Pewnych zdarzeń nie da się uniknąc, tak po prostu musiało być. Nie był to pierwszy i nie był to ostatni wypadek cięzarówki na polskiej drodze. Zdarzyc sie to moze kazdemu kierowcy nawet temu kto posiada duze doswiadczenie. za kierownicą.Czy mlody kierowca inaczej kręci kierownicą niz doswiadczony? Czy tego mlodego kierwcę obowiązują inne przepisy niz doswiadczonego? Czy ten mlody kierowca zdawał egzamin w WORDZIE na innych zasadach nizżdoswiadczony? Czy doswiadczony kierowca nie byl kiedys kierowcą poczatkujacym?
Po prostu temu kto przejezdził długo bez wypadku czy kolizji sprzyjało szczęscie na drodze. Temu młodemu kierowcy tego szczescia zabrakło . Byc moze dlatego ze przyszło mu pracowac w dobie kapitalizmu, gdzie nie liczy sie człowiek ale pieniądz i czas. Wierzę ze silny młody organizm kierowcy wygra walkeo zycie. Piotrus walcz o nie bo jeszcze wszystko przed Tobą a Ty Asiu bądz przy nim i wspieraj go z calych sił. Wierzę ze do nas wrócisz i będzie tak jak przed wypadkiem. Sercem jestem z Wami
każdy pisze coś,tylko,że połowa,to bzdura......stałem na poboczu,bo miałem wystrzał w naczepie,oświetlony,na awaryjkach,wystawiony trójkat ostrzegawczy i czekałem na pomoc drogową,,widziałem nadjeżdżającego tira,tylko nie sądziłem nawet,że za chwilę ,,,,,,,,po przebudzeniu leżałem na szybie,a gdy oprzytomniałem,dopiero dotarło do mnie,że coś się stało.Jak wysiadłem z kabiny,widok był przerażający,kabina gościa wbita w bok mojej naczepy-koszmar,wyciąganie kierowcy zajęło ratownikom conajmniej 20 minut,zanim straż wycięła pół kabiny z kierownicą i pedałami włącznie,a dla ścisłości wypadek zdarzył się o godz.2:05,świadkowie,którzy jechali za nim,widzieli,jak go wozi po drodze i nagle hamuje i zjeżdża na prawą stronę uderzając w tył mojej naczepy........mam nadzieję,że chłopak wyjdzie z tego cało-czego mu bardzo życzę i że dostanie,tak jak ja drugą szansę od losu,,,,,proszę nie wypisujcie bzdur,jeśli tam nie byliście i głupich komentarzy
Jacy Wy podli. Tak bylo pisane ... Biedny chlopak walczy o zycie,a Wy po nim jedziecie. Odpowiedzcie sobie teraz jakimi jestescie ludzmi???? Dobrymi czy zlymi??? Odpowiedz znacie i ja tez !!!Wstydu nie macie!!!
Co ma wiek za znaczenie??? Pytam co??? Kazdemu moze sie zdarzyc???Co Wy zyca nie znacie??? Pamietajcie,ze ZYCIE JEST PELNE NIESPODZIANEK I NIE WIECEIE CO WAM MOZE SIE JESZCZE PRZYTRAFIC!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!