eMBe więcej czasu teraz spędza w sądzie, niż w swoim zakładzie pieczątkarskim.
Ileż życzliwości i serdeczności w życzeniach red. MB dla kolegów z radia Strefa FM z okazji 25-lecia stacji! Mariusz, jesteś wielki...
Szanowna cenzuro - denne i monotematyczne wpisy pod tym artykułem to nie SPAM?
Zanzi
"Szanowna cenzuro - denne i monotematyczne wpisy pod tym artykułem to nie SPAM?" - He,he,he,he,he,he,he,he,he,he,he ! Ares wytłumacz kaczce co to jest spam a co to jest hejt,he,he,he, nie,nie,ty też nie będziesz wiedzieć.He,he,he !
Wyjaśnijcie mi - jeśli wyroki w sprawach p. "B" będą prawomocne i zostanie wymierzona kara to można go określać "osoba z wyrokiem"?
Oj, po napisaniu 5-ciu krótkich artykulików o tematyce muzycznej pani Żerkowska dała sobie na wstrzymanie, jeżeli chodzi o współpracę z tzw. GT, zorientowała się, w co wdepnęła - lepiej późno niż wcale. Nie warto szargać dobrej opinii z czasów współpracy z Radiem Piotrków!
Dobrze że jest taki Baryła :))) Przynajmniej jest co poczytać ciekawego :)))
To u was w Piotrkowie punkt wyrobu pieczątek zatrudnia tego redaktora? Ale właściwie - po co? Żeby złożyć stempelek to zaraz trzeba mieć studia wyższe, a do tego jeszcze - dziennikarstwo?!
Panie "dziennikarzu"!
Piszemy "żądnych", a nie "rządnych" - to po pierwsze primo.
A po drugie primo, wczoraj (wtorek) mieliśmy szósty czerwca, nie zaś siódmy. Siódmy jest dzisiaj, we środę.
No i po trzecie primo, w polskim języku obowiązuje interpunkcja i znaki przestankowe stawiamy tam, gdzie reguły o tym stanowią, a nie widzimisię "dziennikarza".
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!