Redaktor coś zanadto fałszywie skromny w swojej relacji ze swojego czwartkowego procesu na swojej stronce w necie. Wstyd napisać mu, jak go sędzia w uzasadnieniu wyroku PRZECZOŁGAŁA?
Gdzie ta wiarygodność i rzetelność, zawarta w tytule tej "gazety"?
o kuźwa. najpierw Rydzyka chciał papieżem zrobić, a teraz Misiewicza prezydentem Piotrkowa!
a ja się pytam dlaczego nie prezydentem Rzeczpospolitej - co sobie żałować
Wszedłem tam na chwilę i co zobaczyłem? Zadęcie do samego nieba i sny o byciu blogiem opiniotwórczym, ale nic więcej... Co z tego, że wywiady z jakimiś gwiazdkami - nie wiedziały, komu udzielały. Co z tego, że nadęte rozmowy głodnych chwały poddziadziusiałych intelektualistów - śmieszno i straszno. Co z tego, że prowokacje i wyzwiska - po prostu "pierdel, serdel, burdel". Nie ma o co kopii kruszyć. Reklam nie ma, poza jednym ogłoszeniem o pracę i prośbą o podarowanie 1% - ci, co to zamieścili, też pewnie bloga nie czytali, bo by nie zamieścili. Kojarzy mi się to wszystko z gazetką ścienną w domu wariatów, ale redagowaną nie kolektywnie, bo mogłoby być choć śmiesznie, a przez dysponującego największą siłą fizyczną i okropnie ponurego wariata z najdłuższym stażem. Można wejść raz na kiedy i owszem - żeby się pocieszyć odrobinkę, że nie jest się takim skończonym zjadliwym ...... (tu wpisać określenie, które najbardziej odpowiada czytającemu) i że miło jest w zwykłym szarym życiu - raz słodko, raz gorzko, ale chociaż ludzko, a nie robalowo.
Czy to prawda, że on kandyduje na stanowisko prezydenta miasta Piotrkowa w przyszłorocznych wyborach samorządowych i dlatego zmiażdżył doszczętnie swojego kontrkandydata pana Chojniaka?
Szanowni moderatorzy - czy kolejne monotematyczne wpisy pod tym artykułem nie są czasem spamem?
A już na początku czerwca wyrok w sprawie: Obszarny i Tyczyńska przeciwko Baryle.
Panie Mariuszku! Na swoim blogasku "zapomniał" Pan się pochwalić przerżniętą z kretesem we wtorek 6 czerwca cywilną sprawą sądową z dziennikarzami Dziennika Łódzkiego. A karna jeszcze czeka! Rzetelne, wiarygodne i opiniotwórcze medium, he he he he he he he.
Na fejsie piszą, że ten wtorkowy wyrok na koncie baryły to już trzeci. Trzeci, o którym wiadomo. Ale w mieście głośno, że następne w kolejce.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!