Jak czytam poniższe komentarze to aż się nóż w kieszenieni otwiera co uwzieli jak komputer losuje zestawy po drugie dacie w łapę w ogóle zastanów się co ty piszesz kolejny geniusz mysli że na Ukrainie kupisz to jedź i kup ale tu nie wsiadaj jak nie umiesz jeździć. Po prostu człowiek nie ma drygu i już no nie ma może skupienia no
Powinno być maksymalnie 10 podejść. Jak ktoś nie potrafi do tego czasu zdać egazminu to znaczy że się na kierowcę NIE NADAJE! Ale to WORD i im to na rękę że pieniądze wpływają...
Ja tam jeżdżę bez prawka i jakoś leci.Gdzie mi by się chciało teraz testy zakuwać.
Ja zdawałam 35 razy ale on to już przegina powinni mu zabronić podchodzenia do egzaminu
Ale wy cały czas myślicie że to był praktyczny a to był teoretyczny. Na teoretycznym nie ma egzaminatora tylko siedzi osoba która wszystkich zdających przy komputerach pilnuje. On nawet nie zdążył na plac manewrowy wejść
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!