Debilny naród jesteście i tyle. Jak ktoś notorycznie oblewa to niech zasuwa na pieszo bo widocznie jest totalnym d.... Uwzięli się niby? Połowa z was powinna mieć zabrane Prawa jazdy bo płakać się chce jak widzę co niektóre osoby wyczyniają na drodze, podstawowych znaków i zasad bezpieczeństwa nie znają .
Znam temat.Uwzieli sie i tyle.Podejrzewam że specjalnie trudne pytania dajom.
Zdawałem taki egzamin przed komputerem w USA, ja tylko zaznaczałem odpowiedzi a tłumacz podpowiadał mi te dobre. Komedia.
Ja bym z tym poszed na skargę do dyrektora.Albo kazałbym przejrzedź nagrania.
Mnie też oblewali notorycznie.A to że na czerwonym a to że stanęłam na dwóch miejscach a to że pieszego niby bym potrącił.Z testami też był problem.Raz mi ktoś odłączył myszkę.Przypadek?Nie sondze.
Ale wy cały czas myślicie że to był praktyczny a to był teoretyczny. Na teoretycznym nie ma egzaminatora tylko siedzi osoba która wszystkich zdających przy komputerach pilnuje. On nawet nie zdążył na plac manewrowy wejść
Ja zdawałam 35 razy ale on to już przegina powinni mu zabronić podchodzenia do egzaminu
Ja tam jeżdżę bez prawka i jakoś leci.Gdzie mi by się chciało teraz testy zakuwać.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!