Proszę o przywrócenie tekstu na temat ofiar z Sulejowa i "zasług" Piłsudskiego. Niech ludzie sami dochodzą prawdy w imię demokracji i wolności, którą ponoć tak kochacie !
No i mój komentarz wypadł. Widać prawda w oczy kole !!!
Patrzcie, a mówili, że cenzurę wymyśliły komunistyczne świnie !!!
Czego się boicie ??? Zwykłej prawdy ???
Mam przyjechać z kilkoma osobami, które chodziły wówczas ze mną do liceum ???
Coś kręcisz. Do 1989 na pewno nie było przerw na rekolekcje. Rekolekcje były w godzinach popołudniowych.
"w latach 80-tych i rekolekcji wtedy nie było w trakcie trwania zajęć szkolnych"
Do jakiej szkoły chodziłeś ???
Bo w moim liceum rekolekcje już były. A był to początek lat osiemdziesiątych. I wyobraź sobie, że ze dwa razy słuchałem przez trzy dni opowieści o lwach, które nie chciały pożreć faceta z różańcem ....
Obok zwiedzania cmentarza w Wołczecku, nowo otwartego cmentarza katyńskiego w Bykowni [cytat]
Zaiste, za.....sty był program tej wycieczki !!!
Czy można zapisać się na następny turnus?
Dobrze,że jeszcze mamy taką młodzież.
Po takich "lekcjach" będą umieli cokolwiek zbudować?
Cokolwiek w sensie pozytywnym?
Czy tylko będą umieli wzdychać do nieboszczyków i kreować w sobie megalomanię i ślepą nienawiść ???
Trzeba być kompletnym idiotą, żeby zaangażowanie w ochronę pamięci historycznej łączyć z megalomanią i ślepa nienawiścią .
GDZIE W TYM ARTYKULE JEST O TYM MOWA NA PODSTAWIE CZEGO TAKIE WNIOSKI ??
w komentarzu "luzik-a" widać katastrofalne skutki edukacji patriotycznej prowadzonej przez "nowoczesne i internacjonalistyczne" organizacje.
ps. pomyśl trzy razy zanim się skompromitujesz i napiszesz bzdury.
każdy inny naród Niemcy, Anglia, a najbardziej Rosja dba o pamięć historyczną
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!