metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~pasjonat13.01.2013 13:24

Witam, wiem dziwny temat. Ale doszły mnie słuchy o dziwnych dzikich zwierzętach w naszym mieście. A dokładniej były widziane Modrzewskiego a Twardosławicka, okolice strawy. Nie chcę sie wygłupić więc więcej nie napiszę. Jakby ktoś coś wiedział proszę coś napisać.

słyszałam ~słyszałam (Gość)16.01.2013 09:45

Chyba wiem o co ci chodzi. Jest taka plotka, też o tym słyszałam. Sąsiadka mi opowiadała, że to widziała. Nie wiem ile w tym prawdy bo ona ma 85 lat :) ale dość dokładnie to opisała!

cytat

weteryniasz:0 ~weteryniasz:0 (Gość)16.01.2013 10:56

To Gremliny były.

cytat

pasjonat ~pasjonat (Gość)16.01.2013 22:23

"slyszalam" napisał(a):

Napisz coś więcej, tez coś słyszałem od znajomego i ciekaw jestem.

cytat

słyszałam ~słyszałam (Gość)17.01.2013 11:41

Pierwszy raz ktoś mi opowiedział chyba z rok temu, że widział dziwne coś w tej okolicy ale uważałam to za bzdurę. Natomiast miesiąc temu sąsiadka (mieszkam na Modrzewskiego 11) przyszła do nas i opowiedziała raczej zaciekawiona niż wystraszona, że widziała coś jak ptaka, ale nie ptaka. Było wielkości dużej kury ale łeb miało trochę większy, jak głowa ratlerka i nie miało piór tylko rzadką długą sierść, jakby włosy! Uciekało na dwóch nóżkach jak drób i warczało, a jak biegło to bujało się bardzo na boki. Twierdzi, że widziała to bardzo wyraźnie, bo jej pies nawet to oszczekał a gdy ona podeszła blisko to się zerwało do ucieczki. Nie wiem ile w tym prawdy, ale jej opis praktycznie pokrywa się z tym, który słyszałam rok temu. Niestety nie pamiętam zupełnie kto mi wtedy o tym mówił, ale miałam wrażenie, że po prostu ktoś chce mnie nastraszyć :)
Ale chyba jednak nie!

cytat

Piotrkowianin Piotrkowianin17.01.2013 14:01

Może to był bażant?

cytat

słyszałam ~słyszałam (Gość)17.01.2013 15:31

To samo powiedziałam sąsiadce! Ale stwierdziła, że było to sporo większe i biegło na wyższych nogach. Mówiła, że często jej pies gania kuropatwy i bażanty i widziała je nie raz. No i miało włosy ale widać było skórę:/

cytat

jajaja jajaja17.01.2013 18:04

może to ten koleś?

cytat

pasjonat ~pasjonat (Gość)17.01.2013 18:09

Ja słyszałem o tym na imprezie i raczej wierzę opowiadającemu. Do @Słyszałam napisz mi proszę jakiś kontakt do Ciebie chciałbym pogadać. mój mail piopas88@wp.pl.

cytat

timig ~timig (Gość)18.01.2013 10:16

proponuję dziś zrobić małe polowanie, początek godzina 18.00 pod nowym kościołem. Proszę o obowiązkowe zabranie pochodni i zaostrzonych wideł :)

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat