metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~pasjonat13.01.2013 13:24

Witam, wiem dziwny temat. Ale doszły mnie słuchy o dziwnych dzikich zwierzętach w naszym mieście. A dokładniej były widziane Modrzewskiego a Twardosławicka, okolice strawy. Nie chcę sie wygłupić więc więcej nie napiszę. Jakby ktoś coś wiedział proszę coś napisać.

jajaja jajaja20.06.2013 16:45

A to ciekawe, znowu podsłuchałem dziś rozmowę, tym razem na balcerku dwie panie o tym rozmawiały. Chyba wybiorę się tam w nocy:)

cytat

Al Bundy Al Bundy15.03.2013 19:25

Są ptaki, które mają takie "włosopodobne" pióra, np. kiwi i kazuary. A jako ptaki-nieloty, biegając kiwają się nieco na boki...
~kalina p. - może niech córka poogląda zdjęcia w necie, to będzie jej łatwiej ocenić, co widziała. Choć zdjęcie byłoby najlepszym dowodem...

cytat

kalina p. ~kalina p. (Gość)15.03.2013 11:52

Drodzy panstwo ,to nie sa zarty bo moja corka (17lat) choc chodzi w zupelnie inne miejsce z pieskiem ,to poszla z kolezanka wlasnie w tamta strone i po godzinie gdy wrocily zdyszane ,lekko wystraszone ,lekko usmiechniete ale to z niedowierzania co zobaczyly ,bo jak zaczelly opowiadac to wlasnie ludzaco przypominalo to co opisala tamta pani. Niemam powodu by nie wierzyc corce ale chyba musze jej kupic lepszy telefon z aparatem bo tym co ma nie udalo jej sie zrobic fotki. Moze ktos z panstwa ma jakies racjonalne wytlumaczenie tego?

cytat

coś ~coś (Gość)22.02.2013 22:44

Tak! też o tym słyszałem. Warto by to zbadać.

cytat

jajaja jajaja20.02.2013 23:09

Słyszałem dziś rozmowę dwóch pań:) Rzeczywiście, mówi się o tym. Coś tam biega i warczy! Może to mutant z pobliskiej fermy drobiu uciekł...

cytat

zjawiska ~zjawiska (Gość)23.01.2013 11:12

a mało to dziwnych osobników w urzędzie siedzi i ganiają od jednej do drugiej darmowej imprezy jak celebryci,celebruja nasze podatki, alkohol,latem ogródki w rynku,biora kasę i rozglądają sie co tu jeszcze zrobic żeby sie nie narobic a zarobić...ot dziwne stworzenia

cytat

Al Bundy Al Bundy18.01.2013 21:38

Interesujące, nie słyszałem o tym wcześniej, a niektórzy piszą, że sprawa istnieje od co najmniej roku... Tak mi się skojarzyło - jeśli się to potwierdzi, to trzeba tam będzie rezerwat utworzyć i z nowego kościoła nici :))
No cóż, na świecie istnieje wiele nieopisanych jeszcze gatunków, istnieją też doniesienia o obserwacji gatunków uznanych przez naukę za dawno wymarłe... Pozostaje czekać na potwierdzenie tych doniesień. Może to też być znane egzotyczne zwierzę, które ktoś hodował i wypuścił, albo mu uciekło...
http://www.kryptozoologia.pl/

cytat

timig ~timig (Gość)18.01.2013 10:16

proponuję dziś zrobić małe polowanie, początek godzina 18.00 pod nowym kościołem. Proszę o obowiązkowe zabranie pochodni i zaostrzonych wideł :)

cytat

pasjonat ~pasjonat (Gość)17.01.2013 18:09

Ja słyszałem o tym na imprezie i raczej wierzę opowiadającemu. Do @Słyszałam napisz mi proszę jakiś kontakt do Ciebie chciałbym pogadać. mój mail piopas88@wp.pl.

cytat

jajaja jajaja17.01.2013 18:04

może to ten koleś?

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat