metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
~pasjonat13.01.2013 13:24

Witam, wiem dziwny temat. Ale doszły mnie słuchy o dziwnych dzikich zwierzętach w naszym mieście. A dokładniej były widziane Modrzewskiego a Twardosławicka, okolice strawy. Nie chcę sie wygłupić więc więcej nie napiszę. Jakby ktoś coś wiedział proszę coś napisać.

słyszałam ~słyszałam (Gość)17.01.2013 15:31

To samo powiedziałam sąsiadce! Ale stwierdziła, że było to sporo większe i biegło na wyższych nogach. Mówiła, że często jej pies gania kuropatwy i bażanty i widziała je nie raz. No i miało włosy ale widać było skórę:/

cytat

Piotrkowianin Piotrkowianin17.01.2013 14:01

Może to był bażant?

cytat

słyszałam ~słyszałam (Gość)17.01.2013 11:41

Pierwszy raz ktoś mi opowiedział chyba z rok temu, że widział dziwne coś w tej okolicy ale uważałam to za bzdurę. Natomiast miesiąc temu sąsiadka (mieszkam na Modrzewskiego 11) przyszła do nas i opowiedziała raczej zaciekawiona niż wystraszona, że widziała coś jak ptaka, ale nie ptaka. Było wielkości dużej kury ale łeb miało trochę większy, jak głowa ratlerka i nie miało piór tylko rzadką długą sierść, jakby włosy! Uciekało na dwóch nóżkach jak drób i warczało, a jak biegło to bujało się bardzo na boki. Twierdzi, że widziała to bardzo wyraźnie, bo jej pies nawet to oszczekał a gdy ona podeszła blisko to się zerwało do ucieczki. Nie wiem ile w tym prawdy, ale jej opis praktycznie pokrywa się z tym, który słyszałam rok temu. Niestety nie pamiętam zupełnie kto mi wtedy o tym mówił, ale miałam wrażenie, że po prostu ktoś chce mnie nastraszyć :)
Ale chyba jednak nie!

cytat

pasjonat ~pasjonat (Gość)16.01.2013 22:23

"slyszalam" napisał(a):

Napisz coś więcej, tez coś słyszałem od znajomego i ciekaw jestem.

cytat

weteryniasz:0 ~weteryniasz:0 (Gość)16.01.2013 10:56

To Gremliny były.

cytat

słyszałam ~słyszałam (Gość)16.01.2013 09:45

Chyba wiem o co ci chodzi. Jest taka plotka, też o tym słyszałam. Sąsiadka mi opowiadała, że to widziała. Nie wiem ile w tym prawdy bo ona ma 85 lat :) ale dość dokładnie to opisała!

cytat

reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat